Hur man byter Fönster Motor på en 2002 Buick LeSabre

Hur man byter Fönster Motor på en 2002 Buick LeSabre


2002 Buick LeSabre har makt fönsterhissar i alla fyra dörrar. Dessa motorer ger den mekaniska energin som krävs för att höja och sänka fönstren. Den LeSabre sysselsätter också makt fönster växlar och makt fönster tillsynsmyndigheter att öppna och stänga fönstren. Motorerna är hjärtat av Buick makt fönstersystem; om motorn misslyckas, måste du byta ut den innan du använder fönstret igen.

Instruktioner

1 Bänd LeSabre fönster switch - och fönster switch stommen - ut genom dörren panelen med en trim verktyg. Lösgöra kopplingskontakten från basen av omkopplaren för hand.

2 Ta bort skruvarna som håller fast LeSabre s dörrpanelen till dörren med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Lyft LeSabre dörr panel upp och utanför dörren för hand.

3 Nå i LeSabre dörr med händerna och lyft fönstret till toppen av fönsterkarmen. Tejpa fönstret till toppen av ramen med förpackningstejpen.

4 Lossa ledningarna kontakten från fönsterhissmotorn manuellt. Ta bort skruvarna som håller LeSabre makt fönster motorn till fönsterhiss och dörr med hjälp av en socket set. Dra den gamla motorn ut genom dörren.

5 Ställ in LeSabre nya fönstermotorn på plats. Bolt motorn till regulatorn och dörren med hjälp av en socket set. Fäst ledningar kontakten till motorn för hand.

6 tillbaka LeSabre s dörrpanelen genom att vända den metod som används för att ta bort den. Ta all tejp i glaset och dörren innan du använder LeSabre nya fönstermotorn.