Skum Party tips

Skum Party tips


Om du vill ha ett pris för "coolaste förälder av året," överväga att kasta en skum part för dina barn och deras vänner. Vid en skum part, skapar en hyrd eller handgjorda skum maskin en tvålskum som fyller rummet tills det handlar om midjan djup. Det skapar en stor oreda, men det är mycket olika och barnen kommer att njuta av det.

Plats

I huvudsak är skummet bara såpbubblor gjorda av blandning av vatten, luft och tvål. Men medan skummet är lätt, det är också våt. Därför behöver du en plats utan möbler eller andra föremål som kan skadas av skummet. Du behöver också golv och väggar som inte kan skadas. I de flesta hem, den enda lämpliga platsen för detta är en källare. Men under sommaren, kan du kunna ha en skum part utanför genom att inrätta ett staket för att hålla skummet i.

Förbereda rummet

Du vill täcka rummet med en robust plast - som den typ en målare skulle använda - för att skydda området. I synnerhet, se till att täcka upp eventuella uttag så att vatten inte kan tränga in. Det är också smart att lägga till några slirskydd ytor i golvet, såsom klistermärken för inuti badkaret.

Tillverkning av skum

I de flesta fall kommer du bara behöver lägga tvål till skummaskinen och slå på den. Dock kommer skummet sannolikt tenderar att hålla rätt runt maskinen, så du behöver någon att skjuta skummet runt i rummet, fördela det jämnt. Du bör också ha någon som ansvarar för att titta på maskinen - det om körningar av tvål eller annars slutar att fungera, kommer skummet snabbt försvinna. Maskinen ska köras vid alla tillfällen.

Säkerhet

Nyheten med skummet är spännande, men dina gäster bör ändå vara noga med att vara säker när man spelar i den. Skapa regler för partiet, såsom följande: Håll dina skor på; ingen avsiktlig glidning; och inte lyfta eller bära andra.

föränderlig Station

Eftersom skummet kan vara så rörigt, be gästerna att ta en extra uppsättning kläder eller en baddräkt för partiet. Du bör ha ett separat område där barnen kan förändras. Ge extra handdukar för dem som kan ha glömt en. Påminn barn som elektronik, såsom mobiltelefoner eller klockor, bör stanna i området förändras.