Hur ta isär en flotta revolver

Hur ta isär en flotta revolver


Skyttar njuta reproduktioner av Colt Navy Revolver, en mössa och boll revolver av det amerikanska inbördeskriget, för dess nostalgisk känsla och historia. Revolvern kvalificerar sig som ett svart pulver vapen, och var och en av de sex kamrarna i cylindern är laddade med svartkrut, en boll och en tändhatt för antändning av pulvret. Skyttar isär ofta pistolen för rengöring och inoljning på fältet utan några verktyg.

Instruktioner

1 Placera hammaren vid halv kuk och bekräfta alla kamrarna i vapnet är tomma. Ta av locket från alla obrända kammare för att förhindra oavsiktlig urladdning under demontering.

2 Lossa fat kilen från sitt spår i pipan. Denna kil passar i slitsen genom friktion och kräver vanligen att knacka med en lätt verktyg, såsom en gevärs boll starter. Tryck på kilen försiktigt för att undvika repor eller bucklor till kilen eller ramen av vapnet. Tappa inte kilen i högt gräs eller någon annan plats kan det bli förlorad.

3 Lyft hylsan bort från ramen av pistolen. Om du bara har lossat kilen bör också komma fri från pistolen ramen med pipan.

4 Dra cylindern framåt och fri från mittstången. Vid denna punkt Colt Navy revolver demonteras i tre grundläggande bitar för fält rengöring.