Livsmedels gåvor för äldre

Livsmedels gåvor för äldre


De flesta människor finner nöje i att ta emot gåvor av livsmedel - inklusive äldre - speciellt om det är ett sortiment av godsaker som de älskar och skulle aldrig köpa för sig själva. Innan mat val för din gåva, kolla på allergier, hälsotillstånd och sympatier och antipatier hos mottagaren. Är en gammal människa betyder inte att inte kunna äta och njuta av provtagning olika och läckra livsmedel.

Special Foods

Många online gourmetmat företag erbjuder en mängd olika snygga torkad frukt, olika typer av nötter, snacks och rökt vakuumförpackad fisk och skaldjur. Om äldre du ger gåvan till älskar biffar och har inga diet, köpa dem några frysta biffar de kan dyka in i deras frysar och njuta av hela året som en riktig behandling. Andra val du kan överväga är inlagda grönsaker, smaksättare, sylt och även exotiska te och kaffe.

Frys måltider eller bakverk

Många gånger seniorer bryr sig inte att laga mat själva och inte får rätt kost. Gör upp några olika typer av soppor och packa dem för frysen i portionsstora behållare. Kontrollera framåt för att ta reda på vilka, om några, ingredienser mottagaren kan inte tolerera. Märk varje soppa behållare med den typ av soppa. Nybakade kakor, bröd och muffins är ofta en behandling för äldre människor. Du kan enkelt ersätta olika sötningsmedel för socker, och hitta recept med låg fetthalt, om det behövs. Sätt kakorna i en prydlig matlagning tenn som mottagaren kan använda senare för att lagra andra kakor. Baka en fruktbröd i en limpa pan, ställ den på en trä skärbräda och packa in den i cellofan med en båge.

Vecka av måltider

Vad en behandling för äldre människor att ha en vecka av härligt färdigmat som levereras till deras hem. Måltids tjänsteföretag kommer att utforma måltider efter dina önskemål. Några av dessa företag levererar dagligen, medan andra laga mat för frysen i begärda storleken portions.They ta hänsyn till särskilda låg fetthalt och låg salt kost. För diabetiker, förbereda de sockerfria val samt glutenfria produkter. Om du känner till favoriträtter av mottagarna av din gåva, kommer leverans mjöl företag ofta inkluderar de poster i måltiderna. Du kan också ge en hemmagjord version av denna gåva och leverera en hemlagad mat till äldre vän varje dag i en vecka.

frukt~~POS=TRUNC korgar~~POS=HEADCOMP

När du är osäker, är en korg med färsk frukt i allmänhet ett bra val för gamla människor. Du kan plocka ut färsk frukt och ordna det i en stor korg. Lägg ost, kex och en flaska vin för en speciell touch. Choklad är ett trevligt tillägg, och du kan inkludera sockerfria choklad om mottagaren är diabetiker. Färdiga fruktkorgar finns också i de flesta livsmedelsbutiker.

.