Hur man installerar blända video skapare

Hur man installerar blända video skapare


Pinnacles Dazzle Video Creator är ett utmärkt verktyg för att hjälpa dig att fånga dina hemvideofilmer från VHS, 8mm, Hi8 eller någon av konsument videokamera format och överföra dem direkt till din hemdator eller en DVD. Den Dazzle kontakten har video- och ljudingångarna på ena änden och en USB 2.0-anslutning på den andra för att ansluta till din dator. Det finns många glitter produkter på marknaden för att passa dina specifika videoinspelning, redigering eller DVD-bränning behov.

Instruktioner

Hur man installerar Dazzle Video Creator

1 Ladda Dazzle Video Creator installationsskivor i DVD / CD-ROM-enheten på din dator. Så länge du har AutoRun aktiverade på din DVD / CD-ROM-enhet, kommer Dazzle programvara laddas automatiskt. Innan den laddar, kommer programmet att uppmana dig att skriva in serienumren på baksidan av installations-cd-paketet. Blända menyer kommer att berätta när programmet har lästs in.

2 Medan programvaran laddas, inspektera innehållet i Dazzle-paketet. Beroende på vilken typ av Dazzle du köpt bör du ha tre DVD-skivor: DVD-inspelaren för att överföra direkt från källmaterialet till DVD; Pinnacle Studio, ett enkelt videoredigeringsprogram; och en Quick handledning DVD. Du kommer att vilja läsa alla tre skivor för att dra nytta av denna kraftfulla multimediaverktyg och har tillgång till Pinnacle uppgraderingar.

3 Anslut utgången på din DVD / VHS-spelare eller videokamera till Dazzle kontakten med hjälp av ljud och video-kabel.

4 Anslut Dazzle USB 2.0-anslutning till datorn. Kontrollera att datorn har erkänt enheten innan du öppnar Video Creator.

5 Ladda film i uppspelnings videokamera / VHS / DVD-spelare och trycker på play. Du bör se din källmaterial i inspelningsfönstret på datorskärmen. Om du gör, var installationen framgångsrik.