Hur man fläta tygremsor

Hur man fläta tygremsor


Om du är en ivrig avlopp, är chansen att du har många remsor av skrot. Om du har hållit fast vid dem tänka att det kan finnas en användning för dem, du hade rätt. Du kan fläta tygremsor tillsammans för att göra halsband, trimma för hantverksprojekt, bälten, hårband eller ens plånbok handtag. Remsor som används för textil flätor kan vara mycket tunn eller något tjock, beroende på avsedd användning av flätan.

Instruktioner

1 Trä nålen och knyt ändarna av tråden tillsammans.

2 Placera tre remsor av tyg i en stapel.

3 Använd nål och tråd för att sy över toppen av högen med tygremsor. Knut tråden och skär med en sax.

4 Trä nålen och knyt ändarna av tråden tillsammans. Håll den gängade nålen inom räckhåll.

5 Placera säkerhetsnål genom toppen av högen med tygremsor. Nåla fast stack till något som inte kommer att röra sig medan du fläta, såsom ett överkast, kudde eller löpare.

6 Separera de tre remsor av tyg, dra en bit till höger, en bit till vänster och lämnar en mittdel som pekar rakt ner.

7 Korsa höger remsa av tyg över mittremsan. Den ursprungliga högra bandet av textil är nu mittremsa av tyg och den ursprungliga mittremsa av tyg är nu på rätt.

8 Korsa vänster remsa av tyg över den nuvarande center remsan. Den ursprungliga vänstra tygremsa är nu mittremsan av tyg och band som senast i mitten är nu på vänster sida.

9 Fortsätt passerar rätt remsan över centrum sedan vänster band över centrum tills du når slutet av tygremsor.

10 Plocka upp den gängade nålen och sy botten av flätad textilremsor tillsammans i en stapel. Detta kommer att hindra flätan från repar upp sig. Knut och klipp tråden.