Hur man tar bort en 1967 Mustang dörr

Hur man tar bort en 1967 Mustang dörr


Demontering av ugnsluckan glas från en 1967 Mustang kan verka som en förbryllande uppgift, särskilt eftersom det verkar vara något som håller glaset på plats. Bakom dörrpanelen är dock två metallfönster stopp som orsakar fönstret rullas upp bara så långt. När du tar bort dörren stannar, kommer fönstret att frigöras; men eftersom framför fönstret kurvorna in i ventilationsfönstret, måste du lossa ventilationsfönster och luta den åt sidan. Lyckligtvis, ta bort dörren glaset är förvånansvärt enkel och tar cirka 20 minuter.

Instruktioner

1 Ta bort de sex skruvarna som håller fast det rektangulära weathers bit till toppen av dörrkarmen, med hjälp av en skruvmejsel, dra sedan Tätningen bit utanför dörren.

2 Ta bort de två skruvarna som håller fast armstödet till insidan av dörren, med hjälp av en hylsnyckel, sedan dra armstödet utanför dörren.

3 Ta bort skruven i mitten av fönstret regelbundet handtaget och i mitten av den inre dörrhandtaget, med en stjärnskruvmejsel. Dra handtagen utanför dörren.

4 Bänd luckan utanför dörren, med hjälp av skruvmejsel.

5 Placera fönster regulator handtaget tillbaka till sin växel på insidan av dörren. Det är inte nödvändigt att installera handtagets fästskruv.

6 Rulla fönstret halvvägs.

7 Ta bakrutan stopp. Två fönsterhållplatser ligger vid foten av fönstret. Den sidan av fönstret som ligger närmast den bakre delen av bilen innehåller det bakre stopp, medan den sida av fönstret som är närmast framsidan av Mustang är den främre stopp. Nå genom öppningen dörrpanelen och håller bakrutan stopp. Sätt en djup uttag genom åtkomsthålet på baksidan av insidan av dörren och ta bort skruven som håller bakre stopp på plats. Dra fönstret stopp av dörren.

8 Demontera framrutan stopp. Nå genom öppningen dörrpanelen och håll framrutan stopp. Sätt en djup uttag genom åtkomsthålet på framsidan av insidan av dörren och ta bort bulten som håller den främre stoppet på plats. Dra fönstret stopp av dörren.

9 Lossa de tre skruvarna som håller fast ventilationsfönstret med hjälp av en skiftnyckel. Två bultar är på framsidan av ventilationsfönstret, medan den tredje bulten är på botten av den långa metall arm som skjuter ut från baksidan av ventilationsfönstret ner längden av dörren.

10 Luta ventilationsfönstret mot framsidan av Mustang, sedan rulla fönstret tills metallbasen i fönstret är utsatt. Gripa varje ände av överst i fönstret och dra sedan fönstret ut genom dörren. Om så önskas kan du sedan ta bort ventilationsfönstret genom att vrida sina tre fästbultar med en skiftnyckel och dra ventilationsfönster ut genom dörren.