Hur man gör en pirat hatt lätt

Hur man gör en pirat hatt lätt


En pirat hatt är ofta en avgörande tillbehör för dress-up spel, make-believe aktiviteter, maskerader eller Halloween. Men många pirat hatt hantverk är antingen alltför komplexa för barnen eller göra en produkt som inte riktigt liknar en pirat hatt. Å andra sidan kan de flesta barn slutföra följande fartyg med minimal hjälp och tillsyn från vuxna. Denna konstruktion ger också barnen tillräckligt kreativt utrymme för att lägga till efterbehandling dekorativa handen hatten att verkligen göra det till sitt eget.

Instruktioner

1 Klipp en remsa av svart kartong minst 2 inches bred och tillräckligt lång för att omsluta hatten bärarens huvud en gång. Vira den runt huvudet tätt, men inte tätt. Fäst den på en undanskymd plats med en bit genomskinlig tejp.

2 Besök hemsidan Kidscraftweekly.com. Klicka på "Printables" och klicka sedan på "kartong pirathatt." Skriv ut mallen på vitt skrivarpapper.

3 Klipp ut mallen för pirat hatt. Vik en bit svart papper i halv. Placera mallen på vikta bit svart papper. Kontrollera den vertikala axeln av rätt vinkel i hatten mall ställer upp med veck i vikta papper. Spåra mallen på svart papper. Sluta. Fäll ut kartong; det kommer att avslöja din pirat hatt.

4 Klipp ut skallen och korsar ben från mallen. Limma fast den på mitten av pirat hatt. Dekorera resten av hatten genom limning på paljetter, glitter, pärlor, knappar eller vad du vill. Låt dem torka.

5 Doppa en kvarts storlek mängd lim på baksidan av din hatt och tryck på framsidan, mellersta delen av din pannband på den. Låt det torka.