Hur utforma gamla västerländska skyltfönster

Hur utforma gamla västerländska skyltfönster


En gammaldags västerländska skyltfönster kan lägga till en nyckfull känsla till fasaden av en butik, affär eller restaurang, och kan vara närvarande under hela den anläggning eller enbart på utsidan. Detta utseende är perfekt i små västerländska städer eller samhällen med tung turisttrafik, men kan också vara lämpligt för ett företag som vill sticka ut i en större stad. Denna konstruktion utseende är inte svårt att uppnå: Du kan skapa en subtil västra tema genom att utnyttja perioden stil och tillbehör eller genomföra en fullständig renovering inklusive sidospår och hårdvara.

Instruktioner

1 Ställ din budget för denna renovering och dekoration projekt och besluta hur fullständig en västerländsk skyltfönster makeover du vill uppnå. Om du byter ut sidospår och maskinvara, måste du budget en större mängd beroende på material som du vill använda.

2 Ta bort den befintliga sidospår på skyltfönster och ersätta med stockar för att uppnå en rustik stuga utseende, eller en naturlig knutna furu eller vittrade styrelser som väcker en mer vintage Western känsla.

3 Införliva Western hårdvara, såsom hästskor, för att tjäna som dörrhandtag eller dörrs. Du kan besöka din lokala järnaffär för att hitta andra västerländska teman hårdvara, som kan vara i form av hästar, cowboys, kaktus, stövlar eller pistoler.

4 Lägg prydnadsföremål på väggarna och veranda såsom rep, hästskor, cowbells, vagnshjul, cowboyhattar och sporrar. Enligt Trailwood.com, en västerländsk levande och stil webbplats, bör Western inredning skildra en stark känsla av hårt arbete och en kärlek till landsbygden ranch livsstil, så införliva vardagliga föremål hittades på en ranch kommer att bidra till detta mål.

5 Plantera en kaktus eller sagebrush eller ens blommor i en gammal fat eller häst tråg för att lägga till en pop av färg och liv till ditt skyltfönster.