Hur man gör WD-40 Graphite överföringsark ritpapper

Hur man gör WD-40 Graphite överföringsark ritpapper


Grafit överföringspapper används för att överföra konstnärliga mönster till duk, papper och trä. Användningen av grafit dekalkomanier snarare en oljebaserad överföringspapper kan du dölja de ritade linjerna med akrylfärg. Oljebaserade linjer inte täcker när målade med akrylfärger. Färgen separerar från ledningarna, vilket lämnar ett märke. Gör grafit papper hemma med hjälp av WD-40 och en grafit pinne. Grafit papper håller på obestämd tid om den förvaras på rätt sätt.

Instruktioner

1 Täck en plan slät arbetsyta med ett lager tidningspapper.

2 Placera ett ark av 80 pund papper i mitten av tidningen. Spraya ett tunt lager av WD-40 över papperet. Håll WD-40 kan 12 inches från papperet. Flytta handen fram och tillbaka för att skapa ett jämnt lager av spray. Låt papperet torka helt. Det kan ta upp till 30 minuter.

3 Lägg långsidan av den grafiska stick på det övre vänstra hörnet på pappret. Tryck ner på grafit pinne och dra ner papperet, parallellt med kanten. Placera kanten av grafit stick intill den första raden. Dra i kanten av grafit fastnar ner längden på papperet. Upprepa processen tills sidan är täckt.

4 Leta efter vita märken och fläckar som visar genom grafiten på papperet. Upprepa steg 3 tills alla vita märken och fläckar är täckta. Överföringsarket är nu klar för användning.