Hur får man Sponsras av Quiksilver

Hur får man Sponsras av Quiksilver


Kvicksilver, Inc. är ett företag som säljer män och kvinnors kläder och tillbehör, som säljs i varuhus och detaljhandel sportaffärer. Deras varumärken Quicksilver, Roxy, Privat Surf, Que och russin etiketter. Sina varumärken är populära bland surfare, skateboardåkare och andra sportentusiaster, liksom de som tycker om en atletisk mode stil. Företaget har också uppmärksammats i idrottsvärlden genom händelserna den sponsorer, såsom Quicksilver Radar och Quicksilver Pro. Kelly Slater och Stephanie Gilmore är bland de professionella idrottare som Quicksilver sponsorer.

Instruktioner

1 Utveckla dina färdigheter i en av de tre sporter som Quicksilver fokuserar på, genom att ständigt öva det. Quicksilver största sporter inkluderar surfing, skateboard och snösporter. Quicksilver letar efter talang i dessa områden, och du kommer att öka dina chanser att bli sponsrade om du fokuserar på någon av dessa sporter. Du kommer även att träffa idrottare med vilka du kan träna för att uppnå en hög kompetensnivå i sporten, eller du kan även ha tur och träffa en professionell idrottsman. Skicklighet i sporten den viktigaste egenskapen att ha för att få sponsring, eftersom du kommer att representera varumärket.

2 få publicitet genom att vinna tävlingar i någon av de tre sporter som Quicksilver fokuserar på. Talangscouter från Quicksilver delta tävlingar och andra idrottsevenemang, och få erkännande i dessa händelser kommer att hjälpa dig att fånga uppmärksamheten hos en talangscout som kan vara i publiken. Vinnande tävlingar kommer också att hjälpa dig att skapa en historia av framgång i att viss idrott, som kan hjälpa dig att få en fördel när du söker till tävlingar. Du kan också få publicitet genom att presenteras i lokala tidningar.

3 Skapa en webbplats eller blogg för att visa din hängivenhet till sporten. En webbplats eller blogg kan användas som ett marknadsföringsverktyg för att presentera dig själv på nätet. Att vara aktiv på nätet i sport forum hjälper dig att få efterföljare, vilket kan öka din profil i surfing, skateboard eller snö idrottsrörelsen. Dessutom har en online-närvaro tillåter andra att hitta dig snabbt, särskilt de personer som du möter på nätverks- och sportevenemang. Du kan också använda din blogg för att interagera med Quicksilver nätet, särskilt på berget och Wave blogg på Quicksilver webbplats.

4 Kontakta Quicksilver att be dem om sponsorrelaterade händelser och tävlingar. Quicksilver driver olika tävlingar, som sträcker sig från att vinna Quicksilver produkter till att få tillgång till evenemang, att ens få sponsring. Dessa tävlingar kan kräva att du skicka bilder eller videoklipp från du spelar sporten. Följ upp med huvudkontoret för att be om uppdateringar om vinnarna i tävlingen och aktuella möjligheter. Du kan också använda en sidodörr till företaget, genom att rikta sina mindre kända varumärken såsom Que och russin.

5 Nätverks med industrin insiders att hitta en talangscout. Lära känna människor i branschen, från butiksägare till arrangörerna till idrottstränare. Dessa människor har kunskap om branschen och de kanske kan ansluta dig med en talangscout. Som Pat O'Donnell står på Surfline, en community av surfare, hans första sponsor var en lokal surfbräda butik innan han gick in i en tävling och fick sponsring från en klädtillverkare.