Hur man gör ett bokmärke Från Velvet

Hur man gör ett bokmärke Från Velvet


Sammet är en mångsidig tyg som används i olika föremål. Den rika färg sammet och lyxig känsla i tyget är ett utmärkt sätt att krydda upp ett hantverk projekt. Ett vanligt användningsområde sammet är att skapa vackra bokmärken. Dessa bokmärken är oftast prydda med pärlor och smycken bitar, liksom prägling, för att ge bokmärket en unik känsla. Du kan skapa din egen sammets bokmärke med användning av olika billiga verktyg och andra vanliga hushållsartiklar för att ge sig som en gåva till en älskad eller vän, såväl som för ditt bokmärke samling.

Instruktioner

1 Mät och kapa en 12-tums bit band.

2 Placera 12-tums band på en plan yta. Placera bandände klämmor på den plana ytan och rada upp klämmorna med ändarna av bandet. Tryck på klämmorna stängd på ändarna av bandet med en tång.

3 Placera stämplar på strykbrädan med gummisidan av frimärkena uppåt.

4 Placera bandet på stämpeln på önskad plats. Järn bandet på frimärket på hög värme i cirka 20 sekunder. Ta bandet från stämpeln och låt sammet svalna.

5 Smycka bandet med gamla knappar och smycken bitar, liksom pärlor. Fäst knappar och smycken bitar till slut klämmor med små hoppa ringar.

6 Placera pärlor på en headpin och fästa pärlorna till den lilla öglan på slut klämmor med hoppa ringar.