Idéer för begravnings gynnar

Idéer för begravnings gynnar


En begravning kan vara en svår tid för familj och vänner till den avlidne. I planeringen av begravningen, överväga att ge gästerna en liten minnessak objekt för en ständig påminnelse om personens liv. Det finns många alternativ på marknaden; välja en tjänst som kommer att återspegla den avlidnes personliga sympatier, intressen eller övertygelser.

bildspel

Sök efter fotografier som dokumenterar den avlidnes liv som leder upp från barndomen till sina sista år, om det är möjligt. Inkludera bilder av viktiga händelser som studenten, bröllop och födelsedagar, samt familjens semester eller minnesvärd semester. Samman dessa fotografier till ett bildspel genom att skanna dem på din dator och antingen skapa en presentation som du kommer att göra på nätet, eller genom att skapa individuella skivor för begravnings deltagarna att hålla och titta hemma.

Inspirera citationstecken

Ge några ord för att bo by med ett inspirera citationstecken kort. Inskriva den avlidnes välkända catchphrases, visdomsord eller en enkel motto på vissa plånboksstorlek kort som begravnings deltagare kommer att kunna bära runt med dem på en daglig basis. Har korten laminerade att motstå slitage. Mottagarna kan konsultera dessa minnen när de känner sig ner och ut, eller korten kan helt enkelt fungera som konstant försäkran om att den avlidnes arv lever vidare.

musik-CD

Om den avlidne var en älskare av musik, överväga att sammanställa en spellista med sina favoritlåtar att erbjuda som en begravning favör. Bestäm hur du ska distribuera denna spellista baserat på storleken på begravningen; för en mindre närvaro, göra kopior av spellistan med tomma cd-skivor. För en större grupp, överväga att skicka filen på nätet genom en mediedelning webbplats och ge gästerna med lämplig länk för att fortsätta med hämtningen.

utsäde Card

Ge frö kort till dina gäster som en minnessak efter begravningen. Dessa kort är tillverkade av naturliga, biologiskt nedbrytbara fibrer med frön inbäddade inuti, så välj en växt som är reflekterande av den avlidne, oavsett om det är hans favorit blomma eller ett träd för att symbolisera styrka och kunskap. Inkludera viktiga detaljer om personens liv på utsädet kort, eller har några inspirerande ord som en dikt eller bibelvers. Gästerna kan ta dessa kort med sig hem för att plantera i deras yards som en ständig påminnelse om den avlidnes liv.