Hur man håller rävar borta

Hur man håller rävar borta


Grå och röda rävar är vanliga i Nordamerika. Båda är ungefär lika stor som en huskatt på 6,8-9,07 pund. Frasen "slug som en räv" uppfanns inte för ingenting. Rävar, av båda arterna, kommer att anpassa sig till oavsett deras förhållanden i antingen landsbygden eller stadsmiljöer. De är kända för att provocera hundar och rov på små vuxna katter och kattungar, bland annat. Utrota dem från din bostad är inte en helt enkel process.

Instruktioner

Befria din egendom rävar

1 Lämna rävar ensam. Rävar inte migrerar, men om de är synliga, betyder det att mamman har haft en kull. Rävar är övergående. De bör gå vidare i slutet av augusti eftersom avkomman kommer att ha lämnat den. Normalt kit föds i mars och hela gruppen kommer att vara borta i början av hösten.

2 Var aktiv runt din bostad om du ser en räv. Inte panik. Mänsklig aktivitet skrämmer normalt bort dem om någon i närheten har interagera med dem.

3 Sätt alla sopor i en container med ett tättslutande lock. Inte sätta dina soppåsar utanför utan att ha en behållare för dem.

4 Ta utanför husdjur inne på natten eftersom rävar är främst nattdjur som utnyttjar vad de anser säker eller övergivna nattetid. Någon mat för ditt husdjur, eller ens husdjur är lovligt byte för räven.

5 irritera dem i deras håla. Mänsklig interaktion som att springa en gräsklippare, sätta en transistorradio nära deras håla, högljudda röster, eller ens lämna en svettig t-shirt kommer skrämma rävar --- strö eller inte. Dessa saker kommer att påverka räven att inte komma i närheten av det aktuella området.

6 Sätt ett elstängsel runt några trädgårdar. Rävar är kända för att leva i dessa områden utan fastighetsägarens vetskap.