Lista över Automotive Mechanics "Verktyg

Lista över Automotive Mechanics "Verktyg


Det finns ingen väg runt det faktum att även de mest tillförlitliga bilar behöver underhåll vid något tillfälle eller annat, medan vissa bilar (som årgång brittiska sportbilar till exempel) måste ständigt tenderade i syfte att hålla dem i körklart skick. Oavsett om det är något så enkelt som ett oljebyte eller en fullständig på motor bygga, är särskilda verktyg som behövs för att göra jobbet på rätt sätt. Trots att köpa verktyg kan verka dyrt, om du är villig att lära sig att använda dem och hur man arbetar på din bil, kan du spara mycket pengar genom att göra det själv i det långa loppet.

Golv Jack och pallbockar eller Lift

Detta är en av de mest grundläggande verktygen för att ha och gör det möjligt för mekanikern att få tillgång till delar under bilen och stödja den medan hjulen är avstängda av fordonet. En domkraft och ett par pallbockar bör betraktas som en grundläggande nödvändighet. En hiss är ännu bättre, eftersom det gör det möjligt för fordonet att lyftas tillräckligt högt för undersidan för att vara lätt att komma åt när du står upp. Inte snåla på dessa delar, eftersom de kommer att stödja din bil medan du arbetar under den. Få den bästa jack och jack står att du har råd.

skiftnycklar

Öppen och skiftnycklar är en hörnsten i något bra samling verktyg. Köp en bra sortiment av vanliga skiftnycklar i metriska och standardmått. Du bör också ha en uppsättning av förskjutna skiftnycklar så att du kan komma åt svåråtkomliga områden. Skiftnycklar är praktiskt att ha om du inte har den exakta storleken öppen nyckel och erbjuder bekvämligheten med att kunna ändra skiftnyckel för att passa olika bultar.

Socket Set och Ratchet

Ett uttag set och spärr är en annan viktig uppsättning verktyg som alla hem mekaniker behöver ha. Det finns ett brett utbud av priser när det gäller dessa. Bildelsaffärer har billiga uttag och spärr uppsättningar för så lite £ 13 eller så kan du handla i en butik som Sears, där de bär högre kvalitet hantverkare verktyg. På den övre delen är varumärken som Snap-On, som kan kosta mer än £ 65 för en spärrskaft. Liksom skiftnycklar, är det en bra idé att ha metriska liksom standardstorlekar till hands.

Motor Hoist och motor Stand

Om du planerar att göra något som innebär att ta bort motorn för att bygga upp det eller har hela bilen målas med motorn ut, behöver du en motor lyftanordning. När motorn är ur bilen, behöver du någonstans att uttrycka det, så en motor monter kommer att krävas också.

Skruvmejslar och diverse verktyg

En bra uppsättning skruvmejslar i en mängd olika längder är också viktigt att ha till hands. Kontrollera att du har platt huvud och Phillips tips. En annan viktigt verktyg för att ha är en bra uppsättning Allen skiftnycklar som passar en mängd olika fästen. Håll massor av trasor, rengöringsmedel och gummihandskar till hands.

Kompressor- och Air Tools

Även om det inte är helt nödvändigt, är en kompressor ett utmärkt verktyg för att ha runt. Bortsett från det faktum att det gör att du enkelt vädra upp dina däck, kan du använda en mutterdragare för att frigöra envisa bultar och göra snabba arbete med att ta bort muttrarna på hjulen och alla andra mutter som måste tas bort. Det finns många praktiska verktyg som är luftdriven, inklusive luft mejslar och sprutpistoler för målning.

Voltmeter och elektriska verktyg.

Ledningarna på ett fordon är en mycket viktig aspekt av underhåll av fordon. Kabeldragning är ett område som många mekanik rutinmässigt tillbringar tid arbetar på, spåra shorts och andra problem som är i vägen för normala fordonsfunktioner. En voltmeter gör att du kan spåra problem. Inköp fräsar och strippor, eltejp och elektriska anslutningar kan du åtgärda problemet.