Hur man identifierar Tropiska frukter

Hur man identifierar Tropiska frukter


Tropiska frukter sträcker sig från vanliga frukter såsom bananer --- som finns i varje affär --- sällsynta delikatesser. De hundratals tropiska frukter är allmänt varierade i deras utseende och smaker. Många, såsom tamarind, är söt till den grad att vara kladdiga vissa gommar. Avokado är inte söt alls. Under-mogna Persimoner är smärtsamt att äta. Och Durian frukten har en sådan förskräcklig lukt som, i vissa länder, är det förbjudet i hotell och på kollektivtrafik. (Se referens 1) lära sig att identifiera tropiska frukter kan hjälpa dig att utforska nya smakupplevelser och undvika oattraktiv smaker.

Instruktioner

1 Köp eller låna en tropiska frukter guidebok eller utforska en tropisk frukt databas som den på tradewindsfruit.com. Eftersom det finns hundratals frukter att utforska, kan du spendera timmar surfar bilder av olika tropiska fruktplantor, frön och de faktiska frukter, och läsa information om dem.

2 Quiz dig själv på din tropisk frukt kunskap när du har tillbringat tillräckligt med tid att forska dem. Du kan göra detta genom att göra flash-kort med en bild av tropiska frukter på den ena sidan och namn, egenskaper eller annan information på baksidan.

3 Post information och en bild av en specifik tropisk frukt du vill identifiera. Om du är intresserad av att identifiera endast en frukt och inte vill gå igenom en hel bok eller en databas för att identifiera den, kan du fråga på ett forum livsmedel såsom Chowhound.chow.com att dra fördel av en gemenskap av matentusiaster.