Dekorativa Rain Gutter alternativ

Dekorativa Rain Gutter alternativ


Varje hus behöver stuprör till att hålla regn skadar ett hem stiftelse, läcker in i det inre och skadar ett hem exteriör färg. Om du inte gillar utseendet på standard-frågan vinyl eller metall gutter alternativ som är allmänt tillgängliga, inte oroa dig. Det finns alternativ där ute som skyddar ditt hem --- och de ser bra ut också.

regn kedjor

Varför inte förbättra utseendet på din vinyl eller galvaniserad metall takrännsystem genom att ersätta din downspout med en del regn kedjor? Regn kedjor är en dekorativ och funktionell tillägg till ditt hem utsida. Stället för att resa genom ett slutet rör, rinner vattnet från taket och en serie av metalliskt kedjelänkar eller små koppar som styr vattnet till ett avlopp, vattenlagringssystemet eller dekorativ funktion, såsom en skål eller småsten. Eftersom kedjan hjälper till att bryta nedgången av vatten, minimerar det stänk som vattnet träffar marken. Vanligen tillverkade av koppar, regn kedjor kommer i en mängd olika stilar som sträcker sig från länkar till koppar till dekorativa mönster, såsom blad, blommor och fisk.

koppar~~POS=TRUNC Ränna

Koppar är en vacker, hållbar och långvarig material. Dessa egenskaper gör den till en utmärkt metall för användning i utomhusapplikationer. Koppar rännor kan vara upp till 100 år, vilket gör dem ett kostnadseffektivt val. Koppar fungerar med någon typ av hus, så tillsats av koppar rännor kan förbättra ditt hem utsida genom att vrida ett nödvändigt inslag i en arkitektoniskt element. Om du har en typ av hus där yttre dekoration är en viktig del av dess arkitektoniska stilen, kan du enkelt integrera ornament, såsom fåglar metall som verkar vara att dricka ur rännstenen, i utformningen av dina regn stuprör. Under årens lopp, kommer koppar patina, som har en extra fördel. Den patina som förekommer naturligt skyddar koppar.

downspout dekorationer

Vid byte hela rännan systemet är bortom din väg, inte oroa dig. Du behöver inte att helt ersätta din rännstenen system för att förbättra sitt utseende. Ibland kan en liten förändring kan göra en stor skillnad. Lägg till en touch av whimsy till din downspout genom att lägga till en downspout dekoration till slutet av din downspout som är i form av ett djur. I stället för att bara ha regnvatten flödet ut änden på ett oattraktivt downspout, ändrar downspout dekoration utseendet av röret genom att göra det verka som om vattnet flödar ut ur munnen hos ett djur, såsom en fisk eller en groda. Inte bara kommer du fortfarande att avleda vatten från ditt hem foundation, du också lagt ett inslag av nöje till din gård.