Hur man ansluter en DVD-spelare till två bildskärmar eller TV-apparater

Hur man ansluter en DVD-spelare till två bildskärmar eller TV-apparater


En DVD-spelare är normalt ansluten till en enda TV, men det är möjligt att ansluta en DVD-spelare till två TV-apparater samtidigt om du har kabel eller satellit-TV. Förfarandet kräver bara lite tålamod och planering och kräver inte att ändra eller fysiskt ändra DVD-spelare eller tv på något sätt. Efteråt kan DVD-spelaren fortsätta att spela på flera skärmar eller på en enda TV som det gjorde förut.

Instruktioner

1 Leta reda på koaxialkabel för satellit-tv eller kabel företag som kommer in i huset eller lägenheten. Klippa av kabeln i två delar, med kabeln skäraren.

2 Använd kabelskalare att exponera trådarna på båda sidor av koaxial cut kabeln. Använd kabelskäraren för att fästa en RF-modulator plugg till båda sidor av den skurna koaxialkabel.

3 Fäst RF-modulator kontakten på koaxialkabeln som kom in i huset eller lägenheten i "A" ingången på A / B-omkopplaren. Fäst RF-modulator kontakten på andra skuren koaxialkabeln till utgången på A / B-omkopplaren.

4 Fäst utsignalen från RF-modulator till "B" ingången på A / B-omkopplaren. Ta en RF-koaxialkabel och anslut den ena änden till RF-utgången på DVD-spelaren och den andra änden till RF-ingången på RF-modulatorn.

5 Flip A / B omkopplaren till läge "B". Slå på DVD-spelaren och sätt i en skiva. Starta skivan spelar för att sända sin bild till två TV-apparater som är anslutna till satellit eller kabel-TV, såsom tv i vardagsrummet och den andra TV i sovrummet, allt på samma gång.