Hur man gör en tjur kostym

Hur man gör en tjur kostym


Om tanken på att söka igenom maskeraddräkter eller kostym butiker för en tjur kostym inte spänningen du, försöka göra din egen hemgjorda tjur kostym som lämpar sig för barn eller vuxna. Även om du kan använda billiga kläder eller välgörenhet butik finner för basen av din kostym, är avgörande för en igenkännbar tjur kostym ett bra par horn. Lyckligtvis utforma en realistisk par horn är en enkel process och kräver ingen speciell utrustning eller konstnärlig talang.

Instruktioner

1 Köp en enfärgad träningsoverall för att tjäna som bas för din tjur kostym. Du kan välja att klä sig som en brun, svart, vit eller ens red bull att passa dina egna personliga smak.

2 Skär två 15 till 30 cm (6 till 12 tum) längder av 12-gauge tråd med tråd sekatören och kurvan tråden försiktigt för att bilda formen av högljudda hailers.

3 Wrap aluminiumfolie runt bitar av tråd för att fylla ut dina högljudda hailers. Säkra aluminiumfolie med bitar av maskeringstejp vid behov och fortsätta att tillämpa lager av folie tills du är nöjd med formen av hornen.

4 Ta med 474 ml (2 koppar) vatten till en koka i en medelstor kastrull storlek.

5 Blanda 62,5 g (1/2 kopp) av allrengöringsmedel mjöl i 474 ml (2 koppar) kallt vatten och långsamt hälla denna blandning i det kokande vattnet. Värm blandningen tills den kokar igen.

6 Ta bort kastrullen från värmen och rör i 3 msk socker. Låt blandningen svalna helt.

7 Doppa remsor av strimlade tidningen till den kylda blandningen och jämna ut våta remsorna på dina högljudda hailers. Fortsätta att tillämpa tidningen tills aluminiumfolien inte längre syns. Låt hornen torka över natten.

8 Måla torra högljudda hailers med hantverk måla i valfri färg.

9 Fäst en 2,5 cm (1 tum) i diameter boll av epoxispackel till botten av varje horn när färgen är torr.

10 Tryck hornen på en hjälm, pannband eller en hatt, platt bollen av epoxispackel. Bär inte hornen tills epoxispackel är helt torr.

11 Skär en 30 cm x 5 cm (12 tum med 2 tum) rektangel från en bit av filt som matchar din träningsoverall. Detta är svansen av din tjur kostym.

12 Skär en 10 cm (4 tum) lång droppform från svart filt.

13 Limma den svarta tår droppe till botten av svansen med hantverk lim.

14 Pin svansen på baksidan av dina träningsbyxor med en säkerhetsnål.