Hur man sätter ihop en Sports bankett

Hur man sätter ihop en Sports bankett


En sport bankett kan hållas av skoltjänstemän, gemenskap arrangörer och speciella evenemang planerare. Dessa händelser är oftast planerade att hedra bidragen från idrottare och deras mentorer. Sportbanketter kan äga rum i slutet av en säsong eller följa spelaren roster meddelandet för idrotts- lag. Lär dig att sätta ihop en sport bankett som innehåller en mängd olika aktiviteter baserade på ett tema.

Instruktioner

1 Disposition det centrala syftet värd för en sport bankett innan du börjar planera det. Banketter kan ställas upp så fancy prisutdelningar, fester, insamlingar eller andra speciella festligheter. Bestäm varför du vill sätta ihop en sport bankett och sedan jämföra teman som passar runt detta mål. Informella sport bankett teman kan bestå av grundläggande dekorationer som ballonger och äger rum i en gymnastiksal eller park. Klädkod för en informell sport bankett är oftast ledig för gäster, vilket gör att idrottare att också bära sina uniformer, om de önskar. Formella sport bankett teman kan hållas på andra platser, inklusive hotell och restauranger. Skapa en gästlistan som speglar ditt syfte för att sätta sport bankett tillsammans. Vissa banketter inkluderar atletiska lag från en eller flera sporter tillsammans med deras coaching avdelning, familj och vänner. Fastställa alla behov av en scen, ljus och ljud systemet i förväg. Vissa platser tillhandahålla utrustning när du hyr sin plats, medan andra inte erbjuder några extra objekt.

2 Schema alla aktiviteter som kommer att äga rum under sport bankett i sin ordning utseende med hjälp av ett pappersark. Sport bankett aktiviteter kan omfatta tilldelning presentationer, underhållning, gästföreläsare och bildskärmar. Köpa troféer för pristagare om du planerar att hedra särskilda idrottare, tränare eller stödpersonal som en av de verksamheter. Bekräfta ämnen i förväg med någon gästföreläsare du bjuder in till banketten. Skapa en händelse program som listar dina valda aktiviteter med hjälp av desktop publishing program och pappersarket som referens. Utse en viss tid i ditt evenemang program för varje verksamhet, inklusive gästtalare. Reservera tillräckligt med tid för dina gäster att äta och umgås i programmet. Du kan schemalägga detta att ske innan någon verksamhet och sedan ta bilder innan avslutningstal görs. Skriv den färdiga händelsen programmet på kartong eller broschyrpapper. Skriv ut tillräckligt kopior av programmet för att matcha antalet gäster inbjudna till idrotts bankett.

3 Kontakta ett cateringföretag att ge lunch eller middag under sport bankett. Välj en meny som innehåller en mängd olika förrätter, smårätter och dessert. Begär matdonationer från restauranger och kulinariska studenter om catering priserna överskrider din budget. Bestäm om mat delas ut vid borden av servrar eller görs tillgängliga för gäster i en buffé inställning. Ytterligare personal kommer att behövas om du väljer att servera mat till gäster vid varje bord.