Hur man Justera bilder på en vägg

Hur man Justera bilder på en vägg


Bilder är ett utmärkt sätt att lägga till färg och en personlig touch till ett hus. Placera en grupp av bilder tillsammans över en soffa eller på toppen av en eldstad, till exempel, kan förvandla en grupp av bilder till en brännpunkt i rummet. Men när man använder flera bilder, kan det vara svårt att anpassa dem så att kanterna radas upp perfekt. För att göra detta, använd en nivå samt en del andra verktyg, såsom tejp och papper.

Instruktioner

1 Bestäm ett mönster. Ta bilder du tänker använda och först ordna dem på en bordsskiva eller på golvet för att bestämma mönster du vill skapa. Det finns flera olika mönster beroende på hur många bilder du vill justera, från hänga dem rakt över till att skapa en geometrisk ordning.

2 Lägg arrangemanget ovanpå brunt kraftpapper och spåra runt var och en av bilderna. Klipp ut spåras bilder.

3 Tape bitar av brunt kraftpapper på den del av väggen där bilderna kommer att anpassas. Ordna dem på väggen så nära som möjligt till det mönster du lagt ut på golvet.

4 Rikta in bilder med en nivå. En laser, finns på byggvaruhus, fungerar bra för situationer som denna. Nivån, som fäster på väggen, skjuter ut antingen en horisontell eller vertikal röd laserstråle, så att du kan matcha toppen eller sidorna av bilderna, eller i det här fallet den bruna kraftpapper, till den röda linjen.

5 Mät avståndet mellan de bitar av kraftpapper. Med en linjal för att dubbelkolla se till att det är samma avstånd mellan bilderna, horisontellt, vertikalt eller båda.

6 Hammer naglarna genom brunt kraftpapper. Dra brunt kraftpapper off the wall, lämnar naglar intakt.

7 Häng bilderna på naglarna.