Hur man gör en Halloween docka

Hur man gör en Halloween docka


Med spetsiga hattar och förtrollade kvastar, har häxor blivit en symbol för Halloween. Denna semester, skapa din egen Halloween docka genom att göra en häxa av torkad majs skal. Båten är ganska lätt, så bjuda in några barn att göra sina egna, alltför. När dockor är klar, kommer dessa häxor skapa en festlig Halloween dekoration, eftersom de använder majs skal - ett material som normalt återfinns under höstsäsongen - att skapa maskotarna för semester.

Instruktioner

1 Blöt åtta torkad majs skal i vatten. Låt dem under vatten i minst fem minuter. När de är färdiga blötläggning, ta bort skal och försiktigt skaka dem torra.

2 Klipp 24 bitar av garn som är varje 15 inches lång. Detta garn blir Halloween witch dockans hår, så välj garn i en färg du vill representera sina lås - som svart, grönt eller rött. Samla garnet så att alla bitar är ännu. Binda dem i en knut i ena änden.

3 Stack fyra av de majshylsor jämnt ovanpå varandra. Placera garn i mitten av dessa skal, med knuten sitter nära den smala änden av skal.

4 Rulla skalet lager runt garnet. Skär en piprensare i hälften. Använd den som en enkel match att hålla agnar och garn inne på plats, binda tråden strax under garn knut.

5 Vik majs skal över garn knut att skapa Halloween dockans huvud. Resten av garnet kommer nu att sticker ut toppen som hår. Knyt den andra halvan av den skurna piprensare under knut att definiera halsen.

6 Skapa vapen för din Halloween docka genom att rulla en lång piprensare i en annan majs skalet, så att tråden är helt täckt av skalet. Knyt en kort klipp av piprensare runt vardera änden av denna skalet täckt piprensare för att skapa handlederna. Placera armen stycket mellan lagren av majs skalet kroppen, flytta den precis under halsen. Wrap annan halverad piprensare under armarna för att hålla dem på plats och att definiera midjan. Resten av majshylsor kommer att strömma ned som dockans klänning.

7 Gör Halloween häxan docka hatt genom att skära två majs skal i cirklar med 5-tums diameter. Skär en av dessa kretsar i hälften. Rulla på sig att skapa en kon. Hålla denna form genom att peta ett snitt bit piprensare genom botten av den rullade kon och vrida ändarna av tråden tillsammans. Använda sax för att klippa en asterisk form i centrum av den andra majs skalet cirkel, omkring 1,5 inches lång. Skjut skalet kon omkring tre fjärdedelar av vägen i detta hål. Placera hatt på häxa huvud.

8 Utforma en kvast för Halloween docka genom att först plym den breda änden av en majs skalet. Gör små snitt går ca 2 inches upp skalet. Skär skalet en tum ovanför luggen och avlägsna resten av skalet. Rulla frans runt slutet av en 6-tums stick att göra kvast. Hålla den på plats med en liten bit av piprensare.