Så här ändrar Vindrutetorkare

Så här ändrar Vindrutetorkare


Byte av slitna torkarblad är en del av regelbundna bil underhållsrutiner. Ändra bilens torkarbladen kommer att garantera maximal säkerhet på vägen, särskilt om du bor i ett regnigt eller snöigt klimat. Torkarblad rena smutsiga vindrutor för optimal visning kapacitet och kan hjälpa stöd i fönster avimning. Även om det finns många olika typer av torkarblad på marknaden, är det klokt att köpa en bra tillverkad blad för överlägsen kvalitet, vissa kan även inkludera livstids garanti.

Instruktioner

1 Köp nya blad på en auto delar återförsäljare, som Auto Zone eller Advance Auto Parts (se Resurser). De flesta återförsäljare kommer att ha antingen en dator eller en uppslagsbok som kommer att informera dig om vilken typ av torkarblad bilen kräver.

2 Koppla de gamla bladen från torkararmarna. Bladet kommer antingen snäpp från toppen eller botten och den gamla bladet glider ut.

3 Snap plast sätta in det nya torkar. Kontrollera anvisningarna för det rätta sättet att knäppa på insatsen för den specifika typ av fordon som torkar kommer att knytas till.

4 Dra tillbaka bilen torkararmen och skjut på den nya kniven. Snap plasten sätter ned så att bladet inte kommer att glida av under drift.

5 Sväng bladet tillbaka så att den vilar på vindrutan. För att säkerställa att bladen har fästs korrekt, köra torkarna vid full driftshastighet under minst 10 sekunder.