De bästa Spinning Fälgar

De bästa Spinning Fälgar


Spinning fälgar --- bil fälgar som ger en illusion av ett snurrande hjul även när fordonet inte är i rörelse --- har blivit en av de mest eftertraktade fordon tillbehör på marknaden. Medan spinning fälgar finns i en mängd olika storlekar och utföranden, några gå bättre än andra när det gäller kvaliteten på konstruktionen.

American Racing

Enligt recensioner postat av bästa Fälgar webbplats, American Racing fälgar är några av de mest konsekventa favoriter med granskare. American Racing gör fälgar i olika storlekar och utföranden, bland annat spinning fälgar, och får höga betyg baserat på design, kvalitet och värde. Från och med 2010, gör American Racing några av de bäst säljande fälgar på marknaden, enligt recensioner publiceras på bästa Fälgar webbplats. Medan spinning fälgar finns i en mängd olika färger, förblir högblank krom modell bästsäljaren. Från och med oktober 2010, priserna varierar från ca £ 65 till £ 325 i genomsnitt, beroende på fordonets storlek och tillverkare.

Dub Spinner Bellagio

Enligt granskare på anpassade hjul, tillverkar Dub några av de högsta kvalitet spinning fälgar. Dub erbjuder också spinning fälgar i en mängd olika stilar, färger och mönster; den Dub Spinner Bellagio fortfarande en storsäljare. Dub säljer sina spinn fälgar i otaliga storlekar och erbjuder anpassade beställning för de flesta fordon. Priserna varierar beroende på faktorer som köpman prissättning, storlek och färg; från och med oktober 2010 priser för spinning fälgar tillverkas av Dub varierade mellan £ 568 för fälgar gjorda för standardstorlek fordon och £ 1300 för de inriktnings lastbilar och stadsjeepar.

Oasis Cris Style

Webbplatsen Chrome Spinners ger höga betyg till Oasis Cris Style spinner. Denna kant fick höga betyg baserat på dess hållbarhet, kvalitet och lyxig design. Oasis Cris Style kommer i standardstorleksalternativ för 18-, 20-, 22-, 23-, 24-, 26- och 28-tumshjul. Medan Oasis Cris stil spinner passar fem- och sex-klacken bilar och lastbilar, kan du anpassa den så att den passar nästan alla fordon. Prissättning kan variera beroende på återförsäljare men i genomsnitt £ 971 per oktober 2010.