Hur man gör tyg blommor & frukt

Hur man gör tyg blommor & frukt


Ofta dedikerade hantverkare är kvar med rester av filt och andra tyger med liten idé om hur man sätter tyget att använda. Du kan vända tygbitar i färg tyg blommor eller bitar av frukt. Du kan använda tyg frukter och blommor som applikationer på handdukar maträtt, gör en söt kök tillbehör.

Instruktioner

1 Rita formen av en blomma blomma eller en bit av frukt på den ritpapper. En stencil kan vara användbar för dem som inte är bekväm ritning frihand.

2 Skär försiktigt ut mallen, vilket innebär att ungefär en ¼ tum på varje sida för sömsmån. Stift mallen till tyget. Klipp ut tyget på de ritade linjerna i mallen, vilket eliminerar extra ¼ tums ersättning.

3 Klipp ut flera lager av tyg när du gör blommor. Detta bidrar till att ge dem med en plysch, full blom. Använda flera skikt kan skapa en intressant utseende för tyg frukt samt. Stift alla lager tillsammans.

4 Skär en liten cirkel från en skrot av filt. Cirkeln bör vara tillräckligt stor för att stödja ett stift tillbaka. Vänd över nålas-ihop tyglager och centrera dem på filten cirkeln.

5 Sy filt cirkel på baksidan av tyget. Säkerställa tråden går igenom alla skikten av tyg för att hålla den tätt på plats.

6 Sy stiftet tillbaka på toppen av filten cirkel, genom hålen på stiftet tillbaka. Hålla tappen på plats med hjälp av små, till och med stygn.