Hur man rensar bevuxna Weeds

Hur man rensar bevuxna Weeds


Mark som har överskridits med ogräs kan minska värdet på en fastighet. Det är också en bortkastad möjlighet, eftersom det skulle kunna omvandlas till användbar utomhus livsrum och används för att odla frukt, grönsaker och blommor. Rensa förvuxna ogräs kräver lite manuellt arbete, men ju förr du kan sköta det, desto lättare blir det. Den tid det tar att rensa ogräs kommer att bero på hur aggressivt du är i din metod.

Instruktioner

1 Undersök platsen noga för att se till att de förvuxna ogräs inte döljer några växter som du vill spara eller föremål som kan skada utrustningen.

2 Ta bort eventuella uppenbara frökapslar eller huvuden på ogräs. Du vill inte dem släppa till marken och gror.

3 Skär så mycket av överväxt ner som möjligt, med hjälp av ett ogräs WHACKER, lie, machete, eller sekatör.

4 Rake upp och ta bort ogräs du har skurits ned. Du kommer nu att kunna ta itu med avlägsnande av ogräs rotsystem.

5 Gräv ut ogräs, vilket gör att du gräver djupt nog för att ta bort deras fulla rotsystem. Detta kan vara svårt, med tanke på den starka och spridnings karaktären hos många ogräs sorter. Om du har ett stort område eller en tät jord sammansättning för att ta itu med, hyra en jordfräs för att bryta upp markytan kommer att spara tid.

6 Applicera en glycophosphate baserad ogräsmedel till eventuella kvarstående ogräs på en torr dag, när regnet inte förutses. Ogräsmedel kommer att döda envisa ogräs och rotsystem i ungefär två veckor till en månad. Om du är ovilliga att använda en kemiskt preparat på ogräset, kan du använda en organisk metod för ogräsbekämpning som kväver.

7 Täck ogräs med en gammal matta eller matta, eller en tjock, svart plastfolie. Detta kommer att förhindra ljus och vatten att komma till ogräs. Denna metod kan ta mer än ett år att grundligt döda de mest envisa ogräs, men det kommer att fungera.