Hur man gör västerländska käkar och västar

Hur man gör västerländska käkar och västar


Gamla West har blivit en symbol för den amerikanska drag av seghet, beslutsamhet och frihet. Bära kläder från denna epok är populärt i många västerländska städer i USA, och även runt om i världen. Genom att lära sig att skapa din egen autentiska västra slitage, kan du lära dig en färdighet som ger dig stor tillfredsställelse och även kan bli en lukrativ hobby för en sidointäkter. Det kommer också att spara tusentals dollar i kostnader.

Instruktioner

1 Börja med att mäta det material du behöver. För en uppsättning av käkar, behöver du en midjemått, ett mått låret, en innersöm mätning och en kalv mätning. För västen, behöver du en axel, bröst och midjemått. Använd en skräddare måttband och registrera dina mätningar i inches.

2 Välj och köpa ditt material. För äkta gammal stil, behöver du tung läder, såsom bullhide. Om du behöver en mer kostnadseffektiv material, är ultra-mocka ett bra val - det är billigare och lättare att underhålla. Du kan också använda ull, eller kraftig bomull duk material. Kom ihåg, robust är regeln.

3 Använda syl och din tvätt markör, mått och markera det material du använder. För käkar, behöver du ett bälte mätning för waistline- markera höfter, lår och vader, liksom innersöm. Med hjälp av din markör, lätt spåra konturerna av designen för käkar på ditt material. Se till att du inkluderar en utskuren mellan bandet och låren, eftersom det är där fickorna på dina jeans eller byxor kommer att bli. För västar, duplicera processen, vilket gör att du lämnar en smula lite extra utrymme i dina mätningar för att göra plats för aktivitet medan du bär dina kläder. Du vill inte dem huden stram!

4 Klipp ut ditt material. Vara absolut säkra dina mätningar är korrekta och du har kontrollerat och kontrolleras igen designen innan du gör det första snittet! När klippa, finns det ingen återvändo, och det kan bli mycket dyrt att ersätta läder eller ull. Autentiska käkar är gjorda av ett stycke av dölja, och om de sys ihop i bitar, kommer de inte att vara lika hållbart. Västar är lättare att byta om du goof upp, men när du köper ditt material, kommer du att se hur viktigt det är att få dina mått rätt.

5 Sy dina kläder med hjälp av en kraftig symaskin. Du kan lämna extra utrymme i dina mått, och i mönstret, att skapa lugg. Om du gör detta, alltid komma ihåg att sy kroppen mönster först, och sedan klippa din lugg efter. Fringe bör vara ett av de sista stegen.

6 Lägg till dina dekorationer. Detta kan vara så enkelt som att lägga till några Conchos och fransar, eller så komplicerat som utsmyckade läder verktyg som kan täcka varje tum av ditt material. Men den autentiska utseende var enkel. Kläderna var avsedda för användning och hållbarhet, och deras attraktionskraft kom från deras förenklade skönhet.