Hur man köper Kontakta Jonglering bollar

Hur man köper Kontakta Jonglering bollar


Kontakta jonglering är en form av jonglering som innebär rullande en eller flera bollar över hela kroppen i stället för att kasta dem i luften. Jonglören skapar en illusion av en kula som snurrar utan att stanna i en riktning. En av de viktigaste faktorerna i kontakt jonglering är vilken boll eller bollar är bäst att använda. Det finns flera egenskaper hos en god kontakt jongleringsboll. Lära sig grunderna kommer att lära dig hur man köper rätt boll för dig.

Instruktioner

1 Fundera på om du vill göra multi- eller enkelbollkontakt jonglering. För multi-boll jonglering, är en boll under tre inches bäst. För enkel-boll jonglering, är en tre till fyra tum boll ideal. Välj en boll som passar lätt i handen.

2 Välj en boll utan synliga skarvar eller "berätta märken." En tell märke är något märke som bryter färgen på bollen. Den grundläggande idén är att ha en mono-färg bollen.

3 Väg bollen i handen. En kontakt jongleringsboll är tung nog att ge roboten en känsla av kontroll när rulla in bollen. Bollen får inte studsa mycket när det faller till golvet. Kontakta jonglörer kallar detta en "död droppe", vilket gör det lättare att hämta bollen när den faller.

4 Kontrollera bollen för en slät yta. En boll du väljer bör rulla smidigt mot samma typ av ytmaterial. Silikon och akryl bollar är populära bland erfarna kontakt jonglörer.