Hur man installerar en HID ljus i Chrysler 300C

Hur man installerar en HID ljus i Chrysler 300C


High Intensity Discharge (HID) strålkastare ger större synlighet i dåliga ljusförhållanden och komma i ett brett spektrum av färgval, från rent vitt eller blått till lila eller ens grönt. Även om vissa av de lägre slutet modeller av Chrysler 300-serien är fortfarande utrustade med halogenstrålkastare, tar 300C nytta av ljusare, mer kraftfulla HID teknik.

Instruktioner

1 Öppna huven på din 300C. Spaken motorhuv release är under ratten. Motorhuven spärren är i mitten av motorhuven och kommer att släppa när du trycker den åt vänster.

2 Ta bort gummilykta täcker. Locket på passagerarsidan av 300C är lättillgängligt direkt bakom strålkastaren. Locket på förarsidan är precis framför luftfilterhuset.

3 Lossa slangklämman på luftfilterhuset med en platt skruvmejsel. Öppna huset genom att dra utåt och uppåt på spännen. Ta bort luftfiltret. Avlägsna Torx skruv vid basen av höljet. Lossa den lilla luftslangen är ansluten till baksidan av huset genom att försiktigt dra bort det. Ta bort huset från motorrummet.

4 Ta bort den elektriska kontakten från HID strålkastare genom att hålla basen av strålkastare med ena handen och försiktigt men bestämt att dra ner på den elektriska kontakten med den andra handen.

5 Koppla bort dragfjädern genom att trycka fjädern mot basen av strålkastare och bort från kroken.

6 Dra strålkastaren ur dess hölje.

7 Håll den nya HID strålkastare av basen och sätt in den i sitt hus. Rör inte glaset delen av strålkastare med fingrarna som hudfett gör att lampan att bränna ut i förtid.

8 Sätt tillbaka dragfjädern sätter sedan den elektriska kontakten i botten av strålkastare. Håll kontakten med ena handen och basen av strålkastare med den andra handen.

9 Sätt tillbaka locken över strålkastare facken.

10 Sätt luftfilterhuset till sitt ursprungsläge och dra åt Torx skruv. Sätt i luftfiltret och snäpp tillbaka locket på plats. Anslut luftslangen som du tidigare bort och strama åt klämman.