Hur man gör Low Key redigering till ett fotografi med Photoshop

Hur man gör Low Key redigering till ett fotografi med Photoshop


Adobe Photoshop är ett extremt kraftfullt verktyg för grafisk redigering, men ibland du inte behöver all den kraften. I många fall kan du bara behöver använda Photoshop för grundläggande, lågmälda retuschering arbete för att göra en bild ser något bättre. Programmet kan naturligtvis hantera sådant arbete, men man måste veta hur man gör det eller så kan du hamna spendera massor av tid på att försöka gräva igenom programmets nästan obegränsade verktyg och alternativ.

Instruktioner

Totalt Justering

1 Öppna bildfilen du vill redigera i Photoshop.

2 Klicka på menyn Bild, sedan Justeringar, sedan Ljusstyrka / Kontrast.

3 Se till att rutan Förhands kontrolleras på fönstret som dyker upp. Om inte, klicka på den för att kolla upp det.

4 Justera bildens totala ljusstyrka genom att flytta ljusstyrka reglaget åt vänster och höger. Du kan experimentera med allt du vill, Programmet kommer inte att göra ändringarna permanenta förrän du klickar på "OK". Du bör hålla justeringar subtila att undvika det uppenbara "olämplig har redigerats" utseende.

5 Justera bildens kontrast genom att flytta reglaget Kontrast till vänster och höger på samma sätt. Behålla ändringarna små. Klicka på "OK" när du är nöjd med hur bilden ser ut.

beskärning

1 Välj rektangulära markeringsverktyget i verktygsfältet.

2 Klicka och dra Marquee över det område av fotot som du vill behålla. Det kommer att visa en rörlig streckad linje inramning det område du har valt.

3 Klicka på bildmenyn och gröda. Programmet kommer att ta bort allt utanför ditt val och kontrakt bilden till storleken på den streckade linjen ramen.

Ta bort röda ögon

1 Välj pensel verktyget i verktygsfältet.

2 Klicka på menyn Fönster, sedan Rutor och klicka på den svarta lådan i fönstret som visas.

3 Klicka på Penselstorlek väljaren i verktygets menyraden och välj en av de minsta penselstorlekar (2-3pt) och 100% hårdhet.

4 Klicka på musen utan att flytta den på den röda prickar i människors ögon i bilden för att placera svarta prickar över dem. Du kan behöva justera penselstorlek för att helt täcka den röda.