Hur man gör en farao hatt

Hur man gör en farao hatt


I stället för att bli en gemensam superhjälte nästa Halloween, överväga att klä upp som ett tecken från historia. En farao, där var kungar i Egypten som byggde pyramiderna. Pharaohs var väl kända för de speciella huvudbonader de var tvungna att bära. Dessa huvudbonader kallades Nemes. När du gör din Farao hatt, måste du inkludera en gemensam symbol finns på Nemes, som är den kobra.

Instruktioner

1 Skär en 24-tum med 18-tums bit av blå-och-guld avskalade tyget. Om du inte har blått och guld avskalade tyg, ersätta någon annan avskalade mönster.

2 Linda tyget runt barnet som vill bli en farao. Placera ett gem på undersidan av tyget där de två kanterna möts. Låt ovanpå tyget att floppa över framifrån och bakåt.

3 Skär formen av den övre delen av en kobra av guldfärgad kartong. Håll cobra rakt som det står upp redo att slå - inte böjd som om det var slithering runt.

4 Fäst kobra på framsidan mitten av den egyptiska hatten. Du kan göra detta med en limpistol, eller en bit av kardborreband.

5 Linda en guldfärgad band runt basen av den egyptiska huvudbonad. Det kommer att gå längst ner på kobra. Knyt band i en knut i ryggen för att hålla huvudbonad på plats.