Hur man ansluter en Dell Dimension till en TV

Hur man ansluter en Dell Dimension till en TV


Medan bildskärm som medföljde Dell Dimension stationär dator kan vara lämplig för att titta på video på din egen eller surfa på Internet, dess sannolikt inte tillräckligt stor för att visa en presentation för en grupp människor. En TV kan användas i stället för en vanlig bildskärm om du vill ha en större skärm för att visa bilder till flera personer samtidigt. Ansluta en dimension till en TV endast kräver att fästa lämplig kabel och ändra skärmupplösningen.

Instruktioner

1 Nå bakom fall Dell Dimension: s och bryta strömmen skärmens kabel från grafikkortet port. Kontrollera att se vilken typ av videoport Dimension modellen använder, såsom VGA, DVI, HDMI, S-video eller Displayport. Kontrollera portarna på baksidan av TV för att se vilka motsvarande port TV använder.

2 Anslut ena änden av en lämplig videokabel typ till porten på baksidan av Dell-dator. Anslut den andra änden till motsvarande port på baksidan av tv-apparaten.

3 Öppna menyn "Start" och klicka på "Kontrollpanelen". Rulla ner till "Utseende och anpassning" rubrik och klicka på "Ändra bildskärmsupplösning."

4 Klicka på "Resolution" rullningslist och dra stången till rätt upplösning för att matcha TV, såsom "800 x 600" eller "1280 x 1024." Klicka på "OK" för att spara ändringen.