Hur Koka Handdukar

Hur Koka Handdukar


Istället för att investera i en handduk ångbåt eller slösa tid på att vänta på en lång tvättcykel, värma dina handdukar genom att koka dem i vatten. Det varma vattnet dödar bakterier i handdukar och löser vissa smuts. Denna metod fungerar bra om du inte kan komma till en tvättmaskin, inte har varmt vatten eller har bråttom. Olika spabehandlingar, såsom ansiktsbehandlingar och kroppsinpackningar använda varma handdukar. Varm handduk öppnar upp porer, som tillåter smuts att komma ut huden lättare. Detta är särskilt fördelaktigt om du lider av akne. Smuts och olja läcker ut från de öppna porerna, förebygga finnar.

Instruktioner

1 Fyll en stor gryta två tredjedelar av vatten. Placera den på en spisplattan. Vrid brännaren till medelhög värme. Föra vatten till en koka.

2 Vik handduken. Placera den i potten. Skjut den under det kokande vattnet med tången. Lägg till ytterligare handdukar på samma sätt.

3 Koka under 15 minuter.

4 Placera en tom kruka 6 i. Bort från potten innehåller handdukar. Ta handdukar med tången och placera dem i potten för att svalna.

5 Lyft de kylda handdukar ut ur den andra potten och vrider ur. Torr som önskas eller bära som en wrap.