Olika sätt att måla Roses

Olika sätt att måla Roses

Olika sätt att måla Roses

För många blivande artister, det finns inte många målning ämnen som vackra som en ros. Denna blomma har utmanat konstnärer i århundraden som de kämpar för att behärska måla fina linjer, färger, ljus och skuggor ses i komplexet ökade. Att lära sig att måla rosor är en gemensam utmaning student konstnärer, vilket är en anledning till varför så många böcker och metoder finns att lära blomstermålningstekniker.

akryler

Målning rosor i akryl är en metod som används av många konstnärer. Akryler har liknande egenskaper som dyrare oljefärger. Dessa inkluderar möjligheten att ladda en borste med många färger på en gång, för att kunna blanda färger lätt medan färgen är våt och att lägga textur. De tjocka akryl är lätta att rengöra med tvål och vatten. De tenderar att torka snabbt, och vid behov kan täcka över misstag lätt.

Vattenfärger

Akvareller har rykte om sig att vara svår att använda. Att bli bekant med traditionella tekniker såsom vått-i-vått, vått-i-torr, och lära sig att använda både transparenta och opaka färger ger ofta konstnärer möjlighet att måla mycket känsliga eller fet rosor. Med antingen version, öva enstaka kronblad är ofta sättet att börja. När dessa tar form, då kronbladen kan grupperas på plats för att skapa hela rosor. Vissa metoder fokuserar på att skissa rosorna först.

olje~~POS=TRUNC

Oljefärger kan vara dyrt att använda när man målar rosor. Oljefärger måste rengöras med linolja eller terpentin, som är tråkiga, men de kraftiga borstar kan pågå i åratal. Oljor tar lång tid att torka, så det är möjligt att gå över avsnitt upprepade gånger för att förbättra eller ändra dem. Rosor i allmänhet målade på lager för lager, som arbetar från baksidan kronblad på framsidan.

Kina Målning

Handmålade rosor är en favorit tema på fina Kina. Kina målning är en hobby som åtnjuts runt om i världen. Kina färger måste genomgå håller på att upphettas till mycket höga temperaturer i en ugn som kallas en ugn. Denna process, som kallas bränning, kemiskt förändrar ytan av porslin så att de målade rosor smälter in i den permanent. Typiskt, klubbar bildar med en lärare och flera elever som lär sig att måla tillsammans.