Hur man läger med Tarps

Hur man läger med Tarps


Tarps är mångsidiga läger verktyg. En tarp kan vara en groundcloth, ett regn fluga, en skugga duk, en reflektor för en lägereld och även ett tält. Canvas presenningar är mycket tung och därför inte mycket bra för backpacking, men är ganska bra för halvpermanenta läger strukturer. Lätta plast presenningar packa väl och kan användas i en mängd över natten eller dag läger applikationer. Bär en presenning eller två sätt att inte behöva packa ganska så många objekt med specifika tillämpningar.

Instruktioner

1 Bestäm syftet med tarp innan de köper. Kraftiga duk presenningar är utmärkta för halvpermanenta läger där du planerar att stanna en vecka eller mer och kan ge tarp till synen med hjälp av ett hjulfordon. Plast presenningar är bra för att göra snabba tält, använder som en jord trasa eller ett antal andra läger applikationer. När du köper din tarp, se till att köpa vissa tältpinnar och nylonlina. Om du planerar att skära dina tältpinnar och tältpinnar, se till att köpa en camping yxa.

2 Ställ in ditt tält eller sovplats först. Ett tält kommer att behöva en pol ram. Om du camping i en park, måste du ta in en plast eller trä stödramen, om du inte har tillåtelse att skära trä där. De flesta parker kommer inte att tillåta detta. En enkel tält Ramverket består av två upprättstående stöd och en central kors stolpe. Häng tarp över tvär pol. Fästa ett snöre till en punkt 1/4 av vägen från den främre kanten av presenning och 1/4 av vägen från kanten av ryggen. Sträck presenning ut från den centrala ramen, vilket skapar en A-ram form. De lösa hörn av tarp kommer hänga över framsidan och baksidan av tältet, som bildar en bakre vägg och en dörr vägg. Fäst sidobanden genom att binda dem till tältpinnar som drivs ner i marken med hjälp av den platta baksidan av din yxa eller en sten. Stift eller spetsar bakdörren av tältet med hjälp av genomföringarna i kanten av tarp för hål. Om vädret är varmt, rulla fram och tillbaka flikar för ventilation.

3 Sopa området för groundcloth med en stor gren eller bunt av ogräs. Detta kan vara ett visst område eller golvet i tältet. Ta bort alla synliga pinnar och stenar. Klippa av eventuella korta bitar av pensel på marknivå. Om det är möjligt, sprida ett lager av fjädrande grenar, sedan täcka grenar med ett lager av gräs eller löv. Detta kommer att hålla din mothållsrullen från marken och bidra till att undvika att vakna i en pöl om det regnar. Det skyddar också the sleeper från rötter och stenar som missade. Sprid markduken på toppen av högen och placera rullas upp sovsäck eller valsen på toppen av det. Om du inte använder ett tält, göra sängen utrymme halva bredden av tarp. Sätt strö ovanpå halv, sedan vända den andra hälften över den för att hålla den torr. Lämna sängkläder rullas upp tills det är dags att sova.

4 Placera tarp på en ganska nivå utrymme för att använda den som en picknick duk. Sprid en bordsduk eller ljus filt i centrum för en bordsduk. Använda den yttre kanten för att sitta på. Om du har sit-upons eller kuddar, kan du placera dem på den yttre kanten av området äta.

5 Upprätt ett regn fluga bakom en lägereld eller drygt en kokvrå eller annat utrymme som kan behöva skydd. Kör två poler som är åtminstone 4 fot lång i marken, cirka 4 fot isär. Om du har klippt polerna, lämna två delar på nära toppen. Om du har tagit i plast eller trä stakes, lägga till en 12-tums förlängning nära toppen av stolpen. Du kan planera för detta eller så kan du improvisera genom att linda sladden runt den för att hålla den. Lägga till en tvärbalk mellan de två polerna. Häng tarp över polen, lämnar 12 till 16 inches som sträcker sig ut över de bästa tillägg. Sträck resten av tarp ut bakom ramen och fäst den med tältpinnar och rep. Om du använder detta för att skydda en lägereld, se till att lämna åtminstone 3 fot mellan presenning och elden; bygger inte elden upp tillräckligt stora för lågorna att hoppa upp och tända duken.