Hur man designar en ledstång för Basement Steps

Hur man designar en ledstång för Basement Steps


Ta dig tid att utforma ett väl konstruerat handledare för din källare steg. Använd metall eller slät trä mot grovhuggen ved. Det kan vara frestande att hoppa över att göra ledstänger och helt enkelt förvänta familj och andra att hålla på väggen när de flyttar ner källar steg. Men en källarvåningen är vanligtvis gjord av betong, så bra ledstänger är viktiga för säkerheten. En säker ledstång är inte nödvändigtvis dyrt att bygga, men det tar uppmärksamhet på detaljer. Att köpa high-end hårdvara och rostfria skruvar för att arbeta med bör göra jobbet går smidigare.

Instruktioner

1 Mät stegen för att se hur mycket räcke du behöver. Installera en skena fäst på väggen om dina steg kör längs en källarväggen från våningen ovanför. Plan för att installera färdiga räcken med en ledstång på båda sidor av stegen om de ner i källaren som fristående steg. Bygga stödräcke och räcken som fungerar bra över tiden, så du känner dig bekväm med att använda källaren mer. Det kan vara frestande att undvika källaren om räcken är skakig eller obefintlig.

2 Räkna ut hur mycket räcke du behöver för steg fallande parallellt med en källarväggen. Säkra färdiga 1 x 6 timmer brädor på väggen för att hålla i ledstången, eftersom du inte kan skruva ledstång hårdvara direkt till konkreta eller vind block. Använd detta forum för att säkra en färdig ledstång fäst med metall skruvas fast med en elektrisk skruvdragare. Installera antingen slät färdiga trä handen räcke eller en metall ledstång. Du kan återvinna ledstång material från en annan byggnad projekt eller från en annan byggnad för att spara pengar.

3 Bygg ledstång stödräcken eller köp färdiga räcken att installera på båda sidor av en fristående trappa. Dessa räcken kommer att vara idential att veranda räcken, och de kommer att behöva följa vinkeln på de installerade åtgärder för att se till höger. Stadig 2-tum med 6-tums styrelser för att konstruera en trästomme som innefattar räcken eller köpa räcken som du kommer att säkra på utsidan av trappan löpare. Använda en elektrisk skruvmejsel för att sjunka rostfritt stell skruvar med platt huvud i trapp löpare att hålla räcken. Installera skruvarna på toppen av rälsen, där de ansluter till dörren mot väggar för att hålla strukturen på plats.

4 Utforma räcke med mjuk virke för att tjäna som toppen räcket. Installera en färdig jämn i trä ovanpå timmer ledstång om du vill. Detta gör det lättare för handen att glida när du nerför trappan. Köp metall för att höja färdiga räcke utanför timmer ombord under det, så fingrarna kommer att ha gott om utrymme att glida när du går ner för trappan.