Dekorera tips för Hängande Beaded Gardiner

Dekorera tips för Hängande Beaded Gardiner


Chic, kyla, samtida pärlstav gardiner har föga gemensamt med sina 1970 hippie motsvarigheter. Du kan hitta fantastiska pärlstav gardiner, såväl prisvärda stilar och deras dyra motsvarigheter, och hänga dem någonstans från köket till sovrummet. Dekorera tips för att hänga pärlstav gardiner påminna dig om att tänka på de möjligheter som denna vätska rumsavdelare och söka ovanliga exempel som kan höja smaken nivån på rummet snarare än att det känns som en återgång.

kök Fringe

Använd en fransar pärlstav gardin att föreslå ett separat kök i en studio. Välj en vit version för en ren, luftig känsla. Detta ser fungerar bäst i en studio, när du inte vill att titta direkt på, säg, ett handfat fullt av rätter medan du ligger i sängen. Men att bryta upp ett litet utrymme med en annan lösning, såsom en vägg, en faktisk gardin eller en bokhylla, kan göra både i köket och resten av utrymmet känns klaustrofobisk.

skimmer Screen

Häng typ av metall pärlstav gardin som kallas ett skimmer skärm för att täcka en väggstora fönster i ett sovrum, eller dela en vardagsrummet för att skapa en matplats. Dessa moderna beaded Gardiner är tillgängliga i en mängd olika metallytor, från nickel till koppar. De kan ge en reflekterande yta utan att känna prålig eller alltför färgstarka i en neutral plats, och koppla ihop bra med mid-20th-talets moderna möbler.

Tankar och fåglar

Gör dina egna pärlstav gardiner genom strängarna naturliga objekt på fisket tråd. Genom att göra dina egna gardiner, kan du avgöra hur tätt du vill att skärmen ska känna. Försök strängarna origamikranar, snäckskal, torkade frön eller ens plast dollar store leksaker i en regelbunden rytm för att skapa en personlig rumsavdelare. Hitta exempel på denna typ av gardin i designbutiker och heminredning butiker.

designer Keramik

Häng en glödande vit pärlstav gardin gjord av handgjorda keramiska pärlor i ett vardagsrum mot en mörk vägg. Denna skulpturalt element kan lägga energi och en känsla av värme till en annars nakna utrymme. Mörkare versioner, såsom de med gröna och blå glasyrer, kan se fantastisk som ett fönster behandling substitut.