De bästa jordfräsar

De bästa jordfräsar


Jordfräsar odla jord för att förbereda den för plantering, bryta hård smuts, svarvning kompakt jord och bryta igenom ogräs. I modern tid, jordfräsar komma i form av automatisk gas- eller eldrivna trädgårdsredskap, skjuts av operatören bakifrån som en vagn som de utför grävning och kant arbetsuppgifter. Även om det är omöjligt att objektivt bestämma mycket "bästa" rorkult, försäljningssiffror, professionella recensioner och konsument åsikter skilja några rotskott från förpackningen.

BCS 710 Gardener

Från tillverkarna i BCS är 710 Trädgårdsmästare en liten rorkult-traktor med en 18-tums rototiller. Detta rorkulten har en 5,5 hästkrafter Briggs Intek motor, kullager överförings- och 3.5x8.0-tums däck som driver verktyget till hastigheter upp till 0,6 miles per timme framåt och 1,4 miles per timme i omvänd ordning. Trädgårdsmästaren 710 använder en bandfria fordonskopplingen och använder sig av alla kugghjuls driv- och kraft omvänt. BCS touts detta rorkulten som "bästa rorkulten på jorden," gör anteckning av dess mångsidighet, kraft och fart. Produkt granskare på Galt Technology namn också BCS 710 Trädgårdsmästare bästa jordfräs i sin artikel, "Garden Tiller omdömen och Köpguide." Galt Tech berömmer verktygets kraftfulla prestanda och hållbarhet.

Sön Joe TJ600E Tiller

Som data 2010, står Sun Joe TJ600E Tiller som den bäst säljande rorkulten på populära hemsidan Amazon. Tillverkarna på Snow Joe erbjuda denna 14-tums rorkulten, faktureras som en rorkult-kultivator combo. 6,5 amp elmotor driver Sun Joe TJ600E, som har fyra vinklade stålblad pinnar och en fällbart handtag för kompakt förvaring. Med en vikt på endast 7,71 kilo, detta rorkult skär tillbaka på stammen av trädgårdsarbete; tillverkaren rekommenderar det för användning i att lossa marken och smuts avlägsnas i små utrymmen. Som en elektrisk modell, behöver aldrig denna maskin tjänsten eller oljebyte. Snow Joe täcker rorkulten med en fullständig två års garanti. Kunder på Amazon betygsätta Sun Joe TJ600E Tiller fyra och en halv av fem stjärnor, pracka sin lätt hantera lättviktskonstruktion, makt, enkelt underhåll och hållbarhet.

Mantis 120 Volt Electric Tiller

En annan elektrisk alternativ, Mantis 120 Volt Electric Tiller är en sladd rorkult som körs på en 120-volts elmotor. Väger bara 9,53 kilo, Mantis rorkulten har serpentin pinnar, en dubbelisolerad elektrisk motor, en 10-tums markberedning djup och varierande pinn hastigheter som når upp till 240 varv per minut. Mantis touts rorkulten kraftfulla motor, ergonomisk design, enkel start funktioner och tyst drift. Enligt tillverkaren, skär detta verktyg genom hårt sod, kompakt jord och envisa ogräs. Den här modellen har en gränskant och en livstid tillverkarens garanti mot brutna pinnar. Galt Technology granskare lista Mantis 120 volt Electric Tiller som den bästa elektriska rorkulten, rekommenderar det för små bruka jobb. Leverantörer på Clean Air Trädgårds lista denna maskin som en miljövänlig trädgård verktyg.