Hur designa din egen Ambigram Tattoo

Hur designa din egen Ambigram Tattoo


En ambigram är ett konstverk sker genom bokstäver. Intrikat utformad tecken är konstruerade så att de kan läsas höger sida upp och upp och ner. Av denna anledning, ambigrams är populära tatueringar, eftersom de kan placeras på en arm eller lindas runt en fotled och läsa från flera positioner. En ambigram kan utformas i en rak linje eller anges i ett cirkulärt mönster. Du kan designa din egen ambigram tatuering som du och andra kan njuta av resten av ditt liv.

Instruktioner

1 Tänk på ett eller två ord som har djup betydelse för dig och som du inte tröttnar på att ha på din kropp. Tänk på ord med liknande bokstäver som kan utformas på ett sådant sätt att de kan läsas både upp och ner och höger sida upp --- t ex Familj och evigt, familj och ärlighet, pappa och Jedi, och namn som Matthew eller Nicole kan alla göras till ambigram tatuering mönster.

2 Skissa ut ord, namn eller två ord på ett papper med en penna. Titta på webbplatser och konstböcker fylld med prover av gotiska, gamla engelska och romerska bokstäver stilar för inspiration. Öva skissa bokstäverna så att varje bokstav ser ut mer än bara sig själv. Till exempel drar ett "i" som också ser ut som en "l" genom att göra det länge och underemphasising pricken.

3 Prova en online ambigram generator för att få en uppfattning om hur man skissa på din ambigram design. Skriv in det första ordet, fras eller namn som du vill liksom en sekund om du vill att det ska framstå som en andra ord när man ser upp och ned. Granska resultaten, använda dem som en guide för din text. Köp designen och ta stencilen till en tatuerare i ditt val eller ta din design till din tatuerare och be honom att förvandla det till en stencil som han kan använda för att placera design där du vill ha det på din kropp med permanent bläck.