Inbjudan idéer för en 13: e födelsedagsfest

Inbjudan idéer för en 13: e födelsedagsfest


Turning 13 är en rituella. Ditt barn har förmodligen drömt om dagen hon kommer att bli en tonåring och alla löften som ålder medför. När du bestämmer när och var att hålla ditt barns födelsedagsfest 13th, är det dags att skicka inbjudningar. Eftersom ditt barn --- som inte längre vill betraktas som en barn --- är plötsligt mogen, bjuda in henne att vara en del av inbjudan kul. Med en mängd möjligheter, bör ni båda tycker om att arbeta på inbjudningar tillsammans.

Tema partiinbjudningar

Inbjudan idéer för en 13: e födelsedagsfest


Tema födelsedagsfest inbjudan för en 13: e födelsedag kan markera en tonåring prestationer och intressen. Om till exempel, älskar din snart att vara tonåring och spelar baseball, skicka inbjudningar med baseball bilder och sport-tema svada. Välj inbjudningar med en baseball och en mitt på omslaget med text, såsom "MVP Austin Howard träffar en av parken!" Skriv din egen inbjudan på insidan av kortet. Du kan skriva till exempel "Austin rundar baserna och glider in hem precis i tid för sin 13: e födelsedag! Kom med vårt team för ett parti värdig en World Series mästare." Ge dag, datum, tid och plats.

Virtual Rock and roll partiinbjudningar

Inbjudan idéer för en 13: e födelsedagsfest


webbplatser ger sätt att skapa personliga och visuellt tilltalande virtuella inbjudningar. Inbjudan platser, såsom Evite.com, lista inbjudan teman som är åldersspecifika. Skapa fria 13th födelsedagsfestinbjudningar. Välj en tonåring tema att bekräfta ditt barns nya ankomst till hans härliga tonåren. Om din son gillar rock-and-roll, skicka inbjudningar med en gitarr på framsidan. Om din tonåring dotter brinner för en pojkband, skapa virtuella inbjudningar med hjärtekrossare för tillfället på inbjudan omslaget. Skriv på framsidan något i stil med "Rock and Roll!" På insidan, skriva, "Rock on med Susan som hon firar sin 13: e födelsedag! Kom till 1112 Murray Drive på 6:00 och stopp i natten."

Sömn-Over Kort

Tretton-åriga flickor njuta pyjamas parter. Om din dotters födelsedagsfest 13th är en pyjamasparty, skicka traditionella pappersinbjudningar med en pastell färgtema. En 13: e födelsedag pyjamasparty inbjudan kan läsa, "Ta med din pyjamas och fira Ashley 13: e födelsedag hela natten lång! Du kanske inte sova mycket eftersom vi har skräpmat, musik, filmer, spel och kuddkrig att du kommer tills solen går upp . Om du tror att du "upp" för det är Ashley redo att dela sin stora dag och natt med sina vänner. " Lägg dag, datum, tid och plats. Fråga efter RSVP. Lägg till "Glöm inte att ta med din favorit kudde."