Hur att dekorera en tårta med kanin Faces

Hur att dekorera en tårta med kanin Faces


Dekorera tårtor med kanin ansikten för barnkalas, påsk kakor eller andra våren festligheter, som kaniner är symboler för fertilitet. Detta kan göras på många olika sätt, från fondant kanin former sitter ovanpå kakor till kakor dekorerade med kanin ansikten och bitar av godis. Kakor formade som kanin ansikten är ett annat alternativ. Öva skissa din kanindesign med papper och penna innan man drar med glasyr på kaka eller försöker en fondant skulptur.

Instruktioner

Glasyr

1 Använd brown, rosa eller vit glasyr att göra en kanin ansikte kontur på tårta, vilket inkluderar stora kaninöron. Fyll i utformningen med samma färg glasyr eller olika glasyr färg om så önskas. Gör kaninen ansiktet så stor eller liten som du vill beroende på storlek och typ av kakan du glasyr.

2 Placera ett tuggummi droppe i mitten av kaninen ansikte som en kanin näsa och använda lakrits piskor kanin mun och morrhår. Använd dark M & M eller Reeses godis för kanin ögon.

3 Fyll i kaninöron med rosa hjärtformade marshmallows att fylla kaninen ansikte på kakan.

fondant kaniner

1 Form fondant i kanin kroppsdelar, inklusive kropp, huvud, ögon, näsa, whiskers, öron och bihang. Storleken och stilen på fondant kanin är upp till dig - göra en kanin med pudgy, rundade funktioner och ett större huvud och stora upprättstående öron, eller göra en tunnare fondant kanin med stora öron och stora kanin fötter.

2 skulptera fondant bitarna i varandra med hjälp av glasyr som "lim" om det behövs. Glöm inte att trycka på ögon, näsa och whiskers i den främre delen av kaninen ansiktet.

3 Måla fondant kanin med fondant i din valda färgschemat. Idéer inkluderar brunt och vitt, rosa och vitt, två olika nyanser av rosa, grått och rosa eller grädde och orange.

4 Placera försiktigt din fondant kanin (s) på toppen av kakan eller muffins du har valt.