Hur man drar en sexig Mermaid

Hur man drar en sexig Mermaid


Sjöjungfrur är vackra och mystiska varelser i havet. I likhet med grekiska sirener över havet, är det sagt att sjöjungfrur skulle sjunga vackert att locka sjömän i havet för att drunkna. Rita en sexig sjöjungfru kommer naturligtvis komma med de grundläggande funktionerna vid utarbetandet en sjöjungfru. Deras långa flödande hår, busty bikini-topp och kurviga form väcker skönhet och sex appeal. Rita din sjöjungfru följer samma riktlinjer som du skulle dra en människa, är den enda skillnaden fisk svans som börjar strax under magen.

Instruktioner

1 Rita en cirkel för sjöjungfru huvudet. Efter denna form, använda en riktlinje för att dra de kvinnliga kurvor. Rita en smal hals. Dra en linje tvärs över botten av nacken med två cirklar på vardera änden av linjen för att skapa axlarna. Underneath rita en kurvig bröstet som sedan fortsätter inåt smal midja. Följande midjan rita två linjer ner till en krökt punkt för att skapa svansen.

2 Rita toppen av ett hjärta precis under naveln. Definierar den krökta svans. Vid slutet av den punkt, rita en huva svans form som visar två fiskar svans punkter kommer samman.

3 Rita en bikini över bröstet. Rita två cirklar som täcker bröstet med två smala linjer över axeln för att skapa banden. Rita två smala armar kommer ner från axlarna. Formerna blir smal ovala former som blir smalare vid skarven.

4 Rita ansiktet. Rita böjda fylliga läppar och en liten knapp näsa. Rita stora mandelformade ögon med långa ögonfransar linjer curling bort från ögonlocket. Rita en stor, lång oval form som når till midjan bakom huvudet för att skapa formen hos de luscious, långa lås. Lägg till information till håret. Lägga till rader av rörelse och rörelse.

5 Färg i sexig sjöjungfru. Färglägg din sjöjungfru läppar röda. Färga håret i gult och lägga slående blå ögon med tjocka svarta fransar. Tillsätt en liten rad av klyvning i-mellan bikini och en liten navel prick. Färg i berättelsen grönt och hennes hud rosa.