Lätt dekorerar idéer för en 60 födelsedagsfest

Lätt dekorerar idéer för en 60 födelsedagsfest


Att ta sig till 60-års märket är ett underbart liv milstolpe. Så gör dekorationer lätt, enkelt och prisvärt. På så sätt kan du lägga mer fokus på födelsedag honoree, roligt och ha en bra tid. Dessutom kan du minska stress, kostnader och oro för att behöva ta itu med dekorativa objekt som du bara behövs för en dag.

60th Banner

Kanske det enklaste och billigaste man kan göra är att få en "60th" födelsedag banner. Du hittar dem på varenda fest leverans butik. Sträck banderoll över väggen i rummet där gästerna kommer sannolikt samlas. Eftersom banners är billiga och lätta att sätta upp, kan du även överväga att köpa flera banderoller att placera i andra rum och att använda för att dekorera utsidan av huset.

60 Ljus

Du vill inte att betona den person födelsedag genom att låta dem blåsa ut 60 ljus, men du kan snabbt och enkelt sätta en "60 ljus" tema. Du kan använda ljus köpt från en dollar store och fylla huset med ljus i olika rum. Använd 20 till 30 ljus för att toppa tårta så att du kan möta sextio ljus konceptet och placera andra ljus överallt. Släcker belysningen efter den tårta lyser för att göra en varm och glödande effekt och har gäster gå in för att sjunga "Happy Birthday."

60 Cupcakes

Om du vill göra något annat än en traditionell tårta kan du göra 60 muffins. På så sätt kan du göra olika smaker från choklad till gul, röd sammet till kokos. Muffins kan tjäna som dekorationer placeras i kök, vardagsrum och andra rum. Du kan också ha kul genom att inkludera olika glasyrer och fyllningar på muffins. Montera en grupp av muffins på en platta och sätta ett ljus på toppen av varje cupcake för personen födelsedag att punktering.

60 Ballonger

Ballonger är ett klassiskt parti symbol som kommer med ett leende till alla och förvandla rum i utrymmen av firande. Få sextio ballonger och göra en ballong bukett att placera i olika rum i huset eller områden där partiet kommer att hållas. Om partiet kommer att hållas på en restaurang av hotell festvåning använder sextio ballonger konceptet att dekorera bord. Om du har en utegrill part kan du samla alla ballongerna tillsammans för personen som födelsedag att släppa in natthimlen, eller ge dem till gäster att skicka ut i luften.

1960 Album och CD-omslag

Använd album och CD-omslag från 1960-talet musik för att dekorera. Sätt musik konstverk på mitten eller buffébordet där maten serveras. Om du inte har en stor samling kan du alltid gå på Internet och skriva ut klassiska skivomslag konstverk för artister som The Beatles, The Supremes, Frank Sinatra och andra artister och band från den tiden. Tillsätt skivomslag konstverk för att dekorera badrum, soffbord och andra platser där gästerna kommer att samlas in och sittande.

1960 Classic Car

Denna idé är enkel men inte nödvändigtvis billiga. Hyr en 1960 klassisk bil för en dag eller två. Parkera den på uppfarten på natten under festen. Ta gäster på en tur genom området och göra det till en minnesvärd gåva för födelsedag personen 60 att njuta av.