Presenttips för en Silver bröllopsdag

Presenttips för en Silver bröllopsdag


Silvret bröllopsdagen firar 25 år vara gift. Fira denna enorma prestation genom att välsigna paret med en verkligt speciell och tankeväckande gåva. Medan silver är den traditionella material för 25 bröllopsdag fester, går ett steg längre än standard silver vas eller ram genom att kombinera en traditionell silver gåva med lite kreativitet.

En Silver Frame

En traditionell gåva för en 25: e bröllopsdag är en silver fotoram. Gör gåva ännu mer speciell med gravyr bröllop daterar på den, och inuti ramen stället ett foto av paret på deras bröllopsdag. Få det retuscheras om det behövs eller omtryckt i sofistikerad svart och vitt, som alltid ser fantastisk i silver.

A Silver teservis

En sentimental gåva från en man till en hustru, är en silver teservis ett unikt sätt att säga "jag älskar dig" på händelsen av din 25 bröllopsdag. Avsluta känslan genom att ta din fru ut till en särskild eftermiddagste på den häftigaste te huset finns. Denna gåva fungerar också bra när det ges till en mor från hennes dotter.

silver Ljusstakar

Silverljusstakar är en annan traditionell 25: e bröllopsdag gåva. Tala paret som ljusen inte skall användas under en middag med levande ljus, dock. Istället presenterar dem med ett presentkort till en exklusiv restaurang. Sedan ge dem en gourmet efterrätt, såsom en boxed cheesecake, och berätta för dem att använda ljus när de äter dessert efter de återvänder hem från middag.

silver~~POS=TRUNC

Kvinnor har vanligtvis specifika smak när det gäller deras smycken, så om du ska köpa en speciell silver objekt för din älskade, se till att det är något som de kommer att ärligt älska och slitage. Om hennes vigselring är silver, kan du köpa en diamant-prydda årsdagen band som lindas runt den. Andra silversmycken idéer är medaljonger med bilder av nära och kära i det eller en hängande smycken utformad i en speciell form eller symbol som betyder mycket för henne.