Hur man isolera ett badkar

Hur man isolera ett badkar


När badkaret är installerat, det förseglade mot fukt från toppen av badkaret och eventuella temperaturförändringar som inträffar under badkaret och innanför väggarna. Den inledande installationen, dock inte alltid göra trick under loppet av ditt badkar livslängd. Förbättra hur tät förseglingen, eller hinder, är genom att isolera badkaret med täta. Täta hela vägen runt badkaret att eliminera problem - såsom fukt problem som uppstår med felaktigt isolerade badkar.

Instruktioner

1 Ta bort befintliga peeling eller mögliga caulk runt badkaret. Använd en enkel skrapa och rakkniv för att ta bort den täta.

2 Rengör området noggrant med en trasa och gnugga alkohol.

3 Torka alla kvarvarande vätska innan du fortsätter. Om badkaret verkar ha fukt som har trängt in mellan den och väggen, sätta en fläkt på badkaret och köra det för ett par dagar, eller använd en avfuktare för att torka området.

4 Kör vattnet i badkaret tills den är helt fylld. Do not get området runt badkaret våta. Detta kommer att hjälpa den lösa så att du kan väl täta utrymmet.

5 Få i badkaret och tillämpa en mögel-resistent silikon täta hela vägen runt kanten av badkaret. Använd en 45-graders vinkel och använda en jämn linje på varje sida.

6 Blöt fingret och kör den längs täta. Denna teknik kommer att bidra till att jämna ut och göra linjen ren.

7 Låt caulk för att ställa upp längs badkaret under ca 24 timmar. Lämna vattnet i badkaret så länge som möjligt. lämnar aldrig badkaret fylls med vatten utan tillsyn om du har barn eller husdjur.