Hur vill överföra Kassetter till en CD med en Y-kabel

Hur vill överföra Kassetter till en CD med en Y-kabel


Magnetiska ljudkassetter var ett populärt format för ljudlagring under 1980-talet, men sedan utseendet på CD, och mer nyligen, MP3, kassetter och däck som spelar dem har minskat i popularitet. Konvertera en kassett till CD är ett praktiskt sätt att bevara tillgång till musik, utan att behöva upprätthålla en åldrande kassett skrivbord. Att flytta till en digital media också förhindrar degenerativa effekter den tiden ofta har på analog lagring.

Instruktioner

1 Kontrollera att båda enheterna är avstängd. Undersök in- och utgångar båda enheterna. Helst ska en stereohörlurar eller hjälputgång på kassettspelare anslutas till ett par stereoingångar på CD-brännare. Det är möjligt att kontakterna i vardera änden kan vara olika, så se till att du har rätt kabel, eller lämpliga adaptrar för att konvertera den. Den mest sannolika konfigurationen kommer att vara en 1/4-tums hörlursuttag, anslutning till ett par phono pluggar.

2 Slå på båda enheterna, sätt en kassett och tryck "Play". Låt låt att spela och observera volymnivåerna på några visuella meter utrustningen har. Dessa mätare, som ibland kallas "VU-mätare," visa den aktuella volymen som ett värde på en mätare. Äldre modeller kan ha en urtavla med en mekanisk nål, medan nyare Hi-Fi separerar kommer att ha en remsa av lysdioder eller ens en LCD-skärm. Även om det är önskvärt att ha volymen så högt som möjligt, om produktionen av kassettspelare inte tippa i den röda zonen, och orsakar viss förvrängning av signalen kommer att distorsion permanent spelas in på CD kopia.

3 Sätt in en tom cd-skiva i CD-brännare och spola kassetten. Tryck på "Record" på CD-brännare, sedan "Play" på kassettspelare. Det är bättre att ha en sekund eller två av tystnad på ledningen i än att stänga i början av inspelningen på kassetten. Om kassetten kräver att du manuellt vända det för att spela den motsatta sidan, pausa CD-brännare som du gör detta.