Hur hänga Unframed Art

Hur hänga Unframed Art


Hängande unframed konstverk kan vara svårt, utan rätt verktyg och material. Galleri klipp och fästen är idealiska för denna typ av projekt. Galleriet klipp inte lämnar märken på papperet och de kommer att hålla teckningen på plats ordentligt. Många konst leverans och bild butiker erbjuder ett urval av galleriinstallationer för att hänga unframed konstverk. Dessa anläggningar tar mindre än trettio minuter, i de flesta fall.

Instruktioner

1 Mät bredden och längden på teckningen. Du kommer att behöva hålla storlek i åtanke vid montering av kabeln till väggen. Bestämma den önskade höjden och bredden på de krokar och tråd. Använd en nivå för att vara säker på att skruvarna inte kommer att krokig. Gör små blyertsmarkeringar på väggen för att indikera placeringen.

2 Borra små hål över de märken som du har gjort. Skruva ögla krokar i dessa hål. Mata kabeln genom en av krokarna och dra igenom det, tills det är ungefär två inches av tråd som sticker ut. linda detta överskott tråd runt kroken och andra delen av tråd. Dra långa virasektionen taunt i riktning mot den andra kroken. Klipp eventuellt överskott tråd, lämnar tillräckligt för att föda genom kroken och linda runt för stöd.

3 Clip Gallery klipp till tråden. Var noga med att utrymmet dem jämnt över kabeln. hur många klipp du använder beror på storleken av det arbetsstycke som hängde. Rulla konstverk i en lös rörform, om möjligt. Detta kommer att bidra till att undvika att vika eller riva samtidigt som hängde. Börja genom att klippa det hörn som ligger på utsidan av rullen. Långsamt arbeta dig nedåt tills den är på plats. Klipp kan justeras om det verkar ojämnt fördelade.