Idéer för Painted Glass Crafts

Idéer för Painted Glass Crafts


Några slag av färg kan förvandla skräp till skatt och fönster till konstverk. Målning på glas är en låg budget, utan krångel sätt att dekorera, vara det för semester eller året runt. Oavsett om du vill ge ditt hem några Touch eller göra bländande presentartiklar, måla på glas alltid ger fantastiska effekter oavsett vad din skicklighetsnivå.

Typer av färg

Tempera färg är giftfri och ett utmärkt val för tillfällig glasmålning projekt med barn. Du kan använda flytande tempera måla direkt ur flaskan, eller blanda pulvriserad färg med en mild flytande diskmedel tills krämig och använda den på fönster eller speglar. Äldre barn och vuxna kan uppgradera till akryl hantverk färger för tillfälliga arbeten, eftersom de är mindre benägna att smälta eller droppa när de utsätts för värme, såsom direkt solljus eller en ljuslåga. Lägga till en flödesmedium (beloppen varierar, följ tillverkarens anvisningar) kan hjälpa färgen sprids bättre och jämnare. För en permanent lack, välja en emalj eller vattenbaserad färg gjord speciellt för permanent glas användning.

Återvinning glasföremål

Spara alla glasföremål som annars skulle gå i soporna och förvandla dem till konstverk. Gamla gelé burkar och kryddade krukor kan omvandlas till kreativa lagringsalternativ, vaser eller ljusstakar. Måla glödlampor upp och ned för att använda dem som julgran prydnad lökar, eller samla gamla, vanligt glas prydnad glödlampor och ge dem nytt liv med ett skikt av färg.

glaskonst

Med en liten investering, kan du skapa glas konstverk för att visa, ge bort eller sälja. Till exempel, glaskulor, såsom lampa klot eller fisk tankar, kan förvandlas till blickar bollar för trädgården eller center för tabellen. Måla glaset i en bildram, limma fast den i ramen och kassera kartongbaksida. Häng den från taket eller i ett fönster för en målat glaskonst effekt. Handla sparsamhet butiker och loppmarknader för billiga glas figurer och ge dem nytt liv med ett skikt av färg.

glas Tablewear

Anpassad designa din egen tablewear med vanligt glas tallrikar och glas. Du kan måla din design på dem med hjälp av permanent glas färg. målar aldrig på ytan som skulle komma i kontakt med mat eller dryck. Måla på undersidan av plattorna, eller utsidan av glasögon. På glasögon, se till att färgen är tillräckligt långt ned från kanten som det inte kommer i kontakt med läpparna när en klunk tas. Du kan frihand måla, men om du behöver mer vägledning, prova att tejpa en bild till den motsatta sidan av glaset som du målar så att du kan se bilden genom glaset och använda den som en riktlinje. Kontakta pappers stenciler är också ett utmärkt alternativ för att få en konsekvent mönster.

fönster Målning

Måla dina fönster med tillfälliga akryl eller tempera färger för helgdagar och händelser. Du kommer att ha en vacker scen i dag tid, men på natten, när ljuset gå in på, kommer fönstermålningar verkar för att glöda på utsidan. Om du vill tjäna lite extra pengar för semester och du tror att dina talanger är upp till uppgiften, erbjuder att måla skyltfönster.