Hur man sätter ihop en Carnifex 40K

Hur man sätter ihop en Carnifex 40K


En Carnifex är en klumpig brute som kan skrämma din fiende på slagfältet eller ser bra ut på en hylla. Eftersom den nya Codex, en Games Workshop regelverk för enskilda arméer, släpptes 2010, kan du ha upp till nio av de monstruösa varelser i din Tyranid armé. Men även om dessa bepansrade bestar fruktas över galaxen i den 41: a årtusendet de kan vara lite knepigt att sätta ihop.

Instruktioner

1 Bestäm hur du vill att din Carnifex att se eftersom när du har limmat det finns ingen återvändo utan en hel del arbete. Utseendet kommer troligen beror på vilken roll du vill att din modell för att fylla på slagfältet; dina alternativ är: eldunderstöd, närstrid eller en kombination av båda. Satsen levereras med alla alternativ tillgängliga för Tyranid spelare så att du har massor att välja bland.

2 Snip underkroppen, benen, och den lilla kupolen från utloppet. Klipp så nära modellen som du kan för att minimera överskott plast på modellen. Om det finns några grader av plast använda filen för att ta bort dem. Bara ta bort bitar från utloppet när du behöver dem som lösa delar lätt kan förloras.

3 Limma den lilla kupolen till toppen av den nedre delen av kroppen och benen i uttagen. Se till att fötterna är nivå som du gör detta. Försök inte att limma modellen till basen ännu; tills limmet har hunnit torka är inte stabil nog.

4 Ta de två delarna som bildar överkroppen och limma ihop dem. Medan limmet tork du får ditt första val: det finns tre ryggsköldar att välja mellan. Limma ditt val till toppen av överkroppen.

5 Fäst benen och underkroppen till basen och låt stå några minuter för att torka.

6 Limma överkroppen till underkroppen. Kupolen på toppen av den nedre delen av kroppen passar in i en sockel vid botten av överkroppen.

7 Ta bort huvudet från utloppet. Alla huvuden finns i två delar. Limma dessa tillsammans medan modellen torkar. Låt stå i några minuter och sedan limma huvudet i frontintaget av överkroppen, under överhänget av ryggskölden.

8 Limma din valda armar på plats. Det finns fyra tomma hylsor, två på varje flank, så du behöver fyra armar. Oavsett om du väljer varierade eller närstridsvapen var och en har en axel som anpassar till vänster eller höger. Om du är osäker på vilken del går på vilken sida håller delvis på modellen utan att limma det först för att se hur det passar. Några av de varierade vapen kräver två armar; i detta fall vapnet fat går till höger medan matarröret går till vänster och de möts i mitten.