Hur man använder Stenborr Bits

Hur man använder Stenborr Bits


När det börjar bli dags att borra i cement, kakel, sten eller andra mycket hårda material, är en murad lite rätt verktyg för jobbet. Med hjälp av en stenborr korrekt först innebär att välja rätt bit för ytan du planerar att borra. De flesta murverk bitar kräver också en hög borrmaskin; en sladd borrmaskin snarare än en sladdlös modell ger vridmoment och hastighet som krävs för murning.

Instruktioner

1 Välj en murad lite baserat på storleken av hålet krävs längden behövs och även vilken typ av material i vilket du måste borra. Borrhammare kan använda olika chucksystem. Kontrollera borren anvisningen för chuck information. Kontrollera förpackningen av borrkronor för rekommendationer av vilka material de är avsedda för, och be om hjälp från en järnaffär associera om det behövs.

2 Lossa chucken på borren för att rymma borrkronan och sätt den trubbiga sidan av bit i chucken. Dra åt chucken med en chucknyckel eller genom att vrida de två delarna av chucken mot varandra för hand, beroende på modell av borr.

3 Markera plats för hål på ytan du tänker borra och placera borrkronan mot märket.

4 Gripande borren stadigt med båda händerna, pull the trigger och tillämpa lätt tryck på ytan tills bit börjar arbeta in ytan. Applicera mer tryck eller högre hastighet vid behov. Det kan också bidra till att arbeta lite i och ut ur hålet under spinning. Detta kan hjälpa till att få löst material ur vägen.

5 Stoppa jämna mellanrum för att kontrollera om rätt djup har uppnåtts. Mäta damm på borrkrona för en allmän uppfattning om djupet av hålet.